Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν θα πανηγυρίσω πριν το κατακτήσουμε και μαθηματικά»

Klopp: «Δεν θα πανηγυρίσω πριν το κατακτήσουμε και μαθηματικά»

Μπορεί να μην υπάρχει αγωνιστική δράση στην Premier League, αλλά ο Jürgen Klopp είχε προλάβει να μιλήσει στο JD’s In The Duffle Bag podcast πριν αναβληθεί το πρωτάθλημα και τόνισε πως δεν σκοπεύει να πανηγυρίσει μέχρι να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο η ομάδα.

“ Δεν πρόκειται να πανηγυρίσουμε πριν να είναι η ώρα. Δεν πρόκειται να είχα την συγκεκριμένη δουλειά, αν ήμουν ο πρώτος στους πανηγυρισμούς. 

“ Θα ήταν τρελό αν οι οπαδοί μας δεν πανηγύριζαν την φετινή σεζόν. Μπορούν να πετάξουν από την χαρά τους και αυτό είναι απόλυτα λογικό, αλλά δεν θα το κάνουμε εμείς. Εγώ στην ζωή μου δεν πανηγυρίζω για συγκεκριμένες στιγμές, αλλά ελπίζουμε να υπάρξει φέτος η στιγμή που θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν είναι ανάγκη να περιμένει ο κόσμος μέχρι να κατακτήσουμε, για να πανηγυρίσει και γιατί να το κάνει; Μπορούν να απολαύσουν όσα έχουμε κάνει. 

“ Εμείς πρέπει να ψυχαγωγούμε τον κόσμο. Για αρκετό καιρό ο κόσμος ήταν απογοητευμένος με τα αποτελέσματά μας και τώρα τους αρέσουν. Πρέπει να το συνεχίσουμε αυτό. ”

“ Μου αρέσει να κερδίζω, αλλά δεν ξέρω αν είμαι εθισμένος. Το πρώτο πράγμα που έμαθα είναι πως στη ζωή, μπορεί να κάνεις το καλύτερο που μπορείς, να κάνεις και πάντα και να ηττηθείς. ”

“ Αυτό το έχω αποδεχθεί από νωρίς. Μου αρέσει να κερδίζω, αλλά να είμαι εθισμένος με αυτό; Όχι. Ίσως κάποιοι άνθρωποι να μην θέλουν να το ακούσουν αυτό, αλλά είμαι Χριστιανός και δεν έχω πρόβλημα με το να κερδίζουν και οι άλλοι. 

“ Θέλω να κερδίζω, ειδικά αν είμαστε καλύτεροι, θέλω απεγνωσμένα να κερδίσω, αλλά αν δεν συμβεί αυτό, θα υπάρχει ένας καλός λόγος, τον οποίο μπορώ να τον αποδεχθώ. ”

Ο Jürgen Klopp πανηγυρίζει τη νίκη επί της Everton για το FA Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com