Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρόθεση της Premier League είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν

Πρόθεση της Premier League είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν

Η κρίσιμη συνάντηση της Premier League με τις 20 ομάδες είναι προγραμματισμένη για σήμερα και η πρόθεση της διοργανώτριας αρχής και των περισσότερων ομάδων είναι να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν, ακόμη και τον Ιούλιο.

Το πρωτάθλημα έχει αναβληθεί τουλάχιστον μέχρι τις 4 Απριλίου λόγω της πανδημίας του κοροναϊού και σήμερα θα ανακοινωθεί πως η διακοπή θα πάρει παράταση τουλάχιστον μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα.

Θεωρείται δύσκολο να οριστεί μια ακριβώς ημερομηνία για την επανέναρξη της σεζόν, αλλά είναι δεδομένο πως η σεζόν και θα αρχίσει ξανά και θα ολοκληρωθεί μετά και την αναβολή που πήρε το EURO για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η λύση των κεκλεισμένων των θυρών παραμένει φυσικά στο τραπέζι και είναι πολύ πιθανό να την δούμε σε εφαρμογή, αφού η Αγγλική Κυβέρνηση δεν επιτρέπει τις μεγάλες συναθροίσεις ως μέσο πρόληψης του ιού.

Ένα ακόμη θετικό στοιχείο είναι πως οι περισσότερες ομάδες θέλουν να συνεχιστεί κανονικά η σεζόν, όποτε αυτό είναι εφικτό και μόνο η West Ham έχει δηλώσει επίσημα πως επιθυμεί να ακυρωθεί η τρέχουσα της σεζόν και να μην απονεμηθεί το πρωτάθλημα στην Liverpool.

Η Liverpool θα κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια, απλά ίσως δεν είναι το πιο γρήγορο στην ιστορία της Premier League, όπως υπολογιζόταν.

Η Premier League θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com