Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Απίστευτη η δύναμη του Anfield»

Klopp: «Απίστευτη η δύναμη του Anfield»

Ο Jurgen Klopp παραδέχεται ότι δεν μπορεί να εξηγήσει πώς οι υποστηρικτές της Liverpool παράγουν την ατμόσφαιρα που πιστεύει ότι μπορεί να έχει ξεπεράσει ήδη το φημισμένο «Κίτρινο Τείχος» της Borussia Dortmund.

Ο Klopp έχει αγαπήσει την «δύναμη του Anfield» από την άφιξή του στo σύλλογο τον Οκτώβριο του 2015.

Το αφεντικό των Reds έχει μαρτυρήσει μια σειρά από διάσημες ευρωπαϊκές νύχτες, συμπεριλαμβανομένης μιας αξέχαστης νίκης με 4-3 επί του πρώην συλλόγου του, Dortmund, τον Απρίλιο του 2016.

Η Liverpool δημιούργησε αναμφισβήτητα τις μεγαλύτερες επιδόσεις τους, κερδίζοντας τη Barcelona 4-0 για να φτάσει στον τελικό του Champions League την περασμένη σεζόν και ήταν αήττητη στην Premier League εντός έδρας για σχεδόν τρία χρόνια.

Και όταν ρωτήθηκε ποια πτυχή της Liverpool του άρεσε περισσότερο, ο Klopp απάντησε: «Το γήπεδο και η ατμόσφαιρα.

«Δεν μου άρεσε η ατμόσφαιρα στην αρχή, αλλά ήξερα τι μπορούμε να κάνουμε με αυτό. Αγαπούσα το γήπεδο από την αρχή και μου άρεσε η ατμόσφαιρα εν τω μεταξύ.

«Η δύναμη του Anfield είναι απίστευτη, πρέπει να πω. Έχω δουλέψει για τη Dortmund το οποίο είναι πραγματικά, πραγματικά ιδιαίτερο. Και η Mainz θα έλεγα ότι είναι λίγο σαν Dortmund, όταν ήμουν εκεί….. τι συναισθηματικό περιβάλλον που ήταν!

«Μετά, ήρθα εδώ με εκείνες τις ειδικές ευρωπαϊκές νύχτες, δεν έχω ιδέα πώς οι άνθρωποι το κάνουν αυτό, αλλά είναι πραγματικά ξεχωριστό. Μου αρέσει.»

Σε μια ευρεία συνέντευξή του, αναφέρθηκε το θέμα του κατά πόσον το αφεντικό των Reds έχει εμμονή με τη νίκη.

«Μου αρέσει, αλλά για εμμονή, δεν είμαι σίγουρος», είπε. «Το πρώτο πράγμα που έμαθα στη ζωή είναι ότι μπορείς να βάλεις τα δυνατά σου και είναι ακόμα δυνατό να χάσεις. Το αποδέχθηκα νωρίς.

«Μου αρέσει να κερδίζω. Αλλά να έχω εμμονή με τη νίκη; Όχι.

«Ίσως οι άνθρωποι δεν θέλουν να ακούσουν αυτό, αλλά είμαι Χριστιανός και αποδέχομαι ότι και άλλοι νικούν.

«Θέλω να κερδίσω απεγνωσμένα, αλλά αν όχι και υπάρχει ένας καλός λόγος γι ‘αυτό, τότε μπορώ να το δεχτώ».

Ο Klopp μιλούσε πριν από την τρέχουσα αναστολή της Premier League λόγω της εκδήλωσης του κορωνοϊού.

Παρά το γεγονός ότι η Liverpool βρίσκεται σε απόσταση 30 ετών από το πρώτο τίτλο, ο τεχνικός των Reds κέρδισε επαίνους για την επόμενη δήλωση του, στην οποία υπογράμμισε ότι η υγεία και η ασφάλεια των ανθρώπων ήταν πολύ πιο σημαντική από το ποδόσφαιρο.

Και μιλώντας στο podcast, είπε: «Είναι ένα παιχνίδι, δεν είναι πραγματικά τόσο σοβαρό. Είναι απλά ένα παιχνίδι. Υπάρχουν περισσότερα σημαντικά πράγματα στη ζωή.

«Προσπάθησε να παραμείνεις λίγο πονηρός, να το απολαύσεις αν είναι δυνατόν, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να απολαύσεις το παιχνίδι.

«Μετά από αυτό ξεκινάς την προετοιμασία του επόμενου, ώστε να μπορείς να εξασφαλίσεις ότι θα το απολαύσεις ξανά. Δεν είναι περίπλοκο. »

Ο Jürgen Klopp πανηγυρίζει τη νίκη επί της West Ham στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com