Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 10/3/2009 Τεσσάρα στην Real Madrid και λίγα ήταν! (vid)

Σαν σήμερα: 10/3/2009 Τεσσάρα στην Real Madrid και λίγα ήταν! (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα συντρίψουν την Real Madrid στο Anfield για την φάση των 16 του Chamopions League, με το σκορ να κολακεύει τους Μαδριλένους.

Το παιχνίδι εκείνο το βράδυ Τρίτης θα κυλήσει ονειρικά για τους «Κόκκινους» που σκορπίσουν την «βασίλισσα» με 4-0 και θα προκριθούν πανηγυρικά στους 8 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο χορός των γκολ άρχισε με τον Fernando Torres στο 16′ κι ενώ ο Iker Casillas είχε αποσοβήσει άλλα τρία πιθανά γκολ των Reds σε προσπάθειές τους στον στόχο. Στο 28′ ο Steven Gerrard θα κάνει το 2-0 από την άσπρη βούλα, ένα πέναλτι που από την επανάληψη φάνηκε ότι δεν ήταν.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Reds συνέχισαν ασταμάτητοι το επιθετικό τους κρεσέντο με τον Steven Gerrard στο 47′ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0 με ένα καταπληκτικό σουτ μέσα από την περιοχή του Iker Casillas. Ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας, δεν προλάβαινε να σταματάει τις επιθέσεις των Κόκκινων, για να κρατήσει σε αξιοπρεπή επίπεδα, κάτι όμως που δεν κατάφερε στο  89′ με ωραίο σουτ Andrea Dossena, το ένα από τα δύο του γκολ με την Κόκκινη φανέλα.

Εκείνο το παιχνίδι ο Xabi Alonso έπιανε τις 200 συμμετοχές με την φανέλα των Κόκκινων, με ιδιαίτερα διακριθέντες του παιχνιδιού τους Fernando Torres (με τον πανηγυρισμό που έμεινε στην ιστορία), Steven Gerrard και Pepe Reina.

Στο Anfield εκείνο βράδυ βρέθηκαν 42.550 θεατές, ανάμεσά τους και 16 μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool. Διαιτητής της συνάντησης ο Βέλγος F. de Bleeckere.

Ας απολαύσουμε τα στιγμιότυπα και τα γκολ εκείνης της μαγικής βραδιάς:

Σαν σήμερα: 10/3/2009 Τεσσάρα στην Real Madrid και λίγα ήταν!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com