Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η νέα ανακοίνωση της Liverpool για τον κορωνοϊό

Η νέα ανακοίνωση της Liverpool για τον κορωνοϊό

H Liverpool συνεχίζει να παρακολουθεί και να εφαρμόζει τις συμβουλές της κυβέρνησης για το ξέσπασμα του κορονοϊού και πριν τον αγώνα του Champions League εναντίον της Atletico Madrid την Τετάρτη το βράδυ, υπενθυμίζουμε σε όλους όσους έρθουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι να εφαρμόσουν καλή πρακτική υγιεινής.

Θα υπάρχουν αλκοολούχα διαλύματα και / ή αντιβακτηριακά σαπούνια σε όλες τις τουαλέτες στο Anfield καθώς και αφίσες που ενισχύουν την επίσημη ιατρική συμβουλή για να αναλάβει ο καθένας προσωπική ευθύνη για εξαιρετική προσωπική υγιεινή.

Λαμβάνουμε επίσης προληπτικά μέτρα και οι παίκτες θα συνεχίσουν να αποφεύγουν τις χειραψίες πριν ξεκινήσουν το παιχνίδι. Η UEFA θα χρησιμοποιήσει μασκότ για αυτό το παιχνίδι, αλλά θα καλωσορίσουν μόνο τους παίκτες στο γήπεδο και θα αποφύγουν οποιαδήποτε άμεση επαφή.

Οπαδός που εμφανίζει συμπτώματα που είναι παρόμοια με τον κορονοϊό θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι εξοικειώνονται με τις συμβουλές του εθνικού ιατρικού συμβούλου σχετικά με την αυτομόνωση.

Θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε τις καλύτερες συμβουλές από τις αρμόδιες αρχές και θα ενημερώσουμε τους οπαδούς μας με τυχόν περαιτέρω εξελίξεις.

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com