Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Bournemouth (preview)

Liverpool – Bournemouth (preview)

Η Liverpool στις 14:30 ώρα Ελλάδος το μεσημέρι του Σαββάτου υποδέχεται στο Anfield την Bournemouth για την 29η αγωνιστική της Premier League και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες.

Οι Reds δεν έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο στους αγώνες με Watford και Chelsea, αλλά έχουν την ευκαιρία να αντιστρέψουν το κλίμα κόντρα στους Cherries και να πάρουν ψυχολογία ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς με την Atletico Madrid στο Anfield την ερχόμενη Τετάρτη.

Οι Πρωταθλητές Κόσμου συνεχίζουν να θέλουν τέσσερις νίκες για την μαθηματική κατάκτηση του Πρωταθλήματος μετά από 30 χρόνια.

Θα έχουν επιστροφή στον Σαββατιάτικο αγώνα, αφού ο Naby Keita ξεπέρασε το πρόβλημα στο ισχίο που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη, κάτι που σημαίνει πως είναι στη διάθεση του Jürgen Klopp για το ματς με την Bournemouth

Εκτός δράσης παραμένουν οι Jordan Henderson (θέλει να προλάβει την Atletico), Xherdan Shaqiri και Nathaniel Clyne, ενώ υπήρξε και πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, αφού στη συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp έγινε γνωστό πως ο Alisson Becker υπέστη μυϊκό τραυματισμό στην προπόνηση και θα χάσει στους αγώνες με Bournemouth και Atletico Madrid.

Υπάρχει πιθανότητα να δούμε μερικές αλλαγές από τον Γερμανό τεχνικό όπως η επιστροφή του Joel Matip στο κέντρο της άμυνας, αλλά δεδομένα δεν θα κάνει πολλές αφού θέλει να δώσει ρυθμό στους παίκτες του ενόψει του Champions League.

Η Σαββατιάτικη αντίπαλος των Reds, Bournemouth βρίσκεται στην στην επικίνδυνη ζώνη με μόλις 27 βαθμούς μετά από 28 αγωνιστικές και διανύει μια μέτρια σεζόν, αν και είχε ξεκινήσει καλά.

Δεν έχει πανηγυρίσει από την 1η Φεβρουαρίου και προέρχεται από το 2-2 με την Chelsea, ενώ προηγουμένως είχε δύο συνεχόμενες ήττες κόντρα σε Sheffield United και Burnley.

Κόντρα στην Liverpool θα στερηθεί τους Brooks, Daniels, Kelly, Mepham, Groeneveld και τον Harry Wilson, ο οποίος αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στους Cherries και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στους Reds.

Ο προπονητής της, Eddie Howe χαρακτήρισε τον αγώνα του Anfield ως το απόλυτο τεστ για την ομάδα του.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Paul Tierney.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Reds είχαν επικρατήσει με 0-3 της Bournemouth στο Vitality Stadium.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Οι Reds έχουν πέντε συνεχόμενες νίκες κόντρα στην Bournemouth με τέρματα 17-0.
  • Η μοναδική νίκη της Bournemouth κόντρα στην Liverpool ήρθε τον Δεκέμβριο του 2016.
  • Μόλις τέσσερις νίκες χρειάζεται η Liverpool για την μαθηματική κατάκτηση της Premier League.
  • Από τον Σεπτέμβριο του 2015 έχουν να χάσουν διαδοχικά παιχνίδια στην Premier League οι Reds.
  • Η ομάδα του Jürgen Klopp παραμένει αήττητη εδώ και 54 παιχνίδια στο Anfield.
  • Με νίκη το Σάββατο οι Πρωταθλητές Κόσμου θα έχουν το καλύτερο ρεκόρ στα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μετά από 29 αγωνιστικές.
  • Ο Mo Salah θα πραγματοποιησεί την 100η εμφάνιση στην Premier League στον αγώνα με τους Cherries.
  • Η Bournemouth έχει χάσει 8 από τα τελευταία 9 εκτός έδρας ματς της.
Οι Reds υποδέχονται στο Anfield την Bournemouth το μεσημέρι του Σαββάτου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com