Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τραυματίστηκε στην προπόνηση ο Alisson!

Τραυματίστηκε στην προπόνηση ο Alisson!

Πολύ άσχημα νέα το μεσημέρι της Παρασκευής για την Liverpool! Ο Jürgen Klopp επιβεβαίωσε στη συνέντευξη τύπου πως ο Alisson Becker υπέστη τραυματισμό σε προπόνηση πριν τον αγώνα με την Chelsea για το FA Cup και οι εξετάσεις έδειξαν πως το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό από ότι εκτιμήθηκε αρχικά.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας δεν θα αγωνιστεί στον αυριανό αγώνα με την Bournemouth, ενώ θα χάσει και εκείνον με την Atletico Madrid την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Jürgen Klopp είπε τα εξής για τον τραυματισμό του διεθνή keeper:

“ Ο Alisson υπέστη έναν τραυματισμό στην προπόνηση πριν τον αγώνα με την Chelsea. ”

“ Πιστέψαμε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και δεν είχαμε σκοπό να τον χρησιμοποιήσουμε με την Chelsea, αλλά οι εξετάσεις την επόμενη μέρα βρήκαν κάτι και τώρα θα μείνει εκτός για την επόμενη εβδομάδα σίγουρα και έπειτα θα δούμε (πότε θα επιστρέψει). ”

“ Είναι ένας μυϊκός τραυματισμός κοντά ισχίο. Εσείς (οι δημοσιογράφοι) θα μπορούσατε να κάνετε κανονικά την δουλειά, ακόμη και με αυτόν τον τραυματισμό, αλλά τα πράγματα είναι διαφορετικά για έναν επαγγελματία τερματοφύλακα. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν θέλω να πω από τώρα πως θα χάσει το Merseyside Derby, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα το προλάβει. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα. Σίγουρα θα έχει επιστρέψει μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων. ”

Ο Alisson δεν θα αγωνιστεί αύριο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com