Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 6/3/2002 Νίκη με «καθυστέρηση» επί της Newcastle Utd (vid)

Σαν σήμερα: 6/3/2002 Νίκη με «καθυστέρηση» επί της Newcastle Utd (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier θα κερδίσουν τη Newcastle Utd στο Anfield για το πρωτάθλημα, με το παιχνίδι να ξεκινάει καθυστερημένα λόγω προβλήματος στον φωτισμό του γηπέδου.

Το παιχνίδι τελικά ξεκίνησε με 30′ καθυστέρηση, αφού αποκαταστάθηκε η βλάβη στην φωτισμό του γηπέδου αλλά το black out για τους φιλοξενούμενους είχε συνέχεια, καθώς δεν φάνηκαν ούτε στιγμή ότι θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι στα 90′ του αγώνα.

Οι Reds άνοιξαν το σκορ με τον Danny Murphy στο 32′, για να διπλασιάσει τα τέρματα του ίδιος αλλά και των Κόκκινων στο 52′. Για τον Danny Murphy, τα δύο αυτά του γκολ θα τον έκαναν να φτάσει τα 7 εκείνη την χρονιά και τα 23 συνολικά του με την Κόκκινη φανέλα, ως εκείνη την στιγμή.

Τον θρίαμβο των Κόκκινων εκείνο το βράδυ Τετάρτης, θα ολοκλήρωνε ο Didi Hamann στο 75′. Ο Nicolas Anelka έκανε ίσως την καλύτερή του εμφάνιση με την κόκκινη φανέλα, ενώ καλά νέα ήρθαν επίσης από την επιστροφή του Gerard Houlier στο Merseyside, μετά από τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν με την καρδιά του.

Στο Anfield βρέθηκαν 44.204 θεατές και διαιτητής ήταν ο Jeff Winter.

Ακολουθούν τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 6/3/2002 Νίκη με «καθυστέρηση» επί της Newcastle Utd
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com