Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 6/3/2011 Hat trick Dirk Kuyt με Manchester Utd (vid)

Σαν σήμερα: 6/3/2011 Hat trick Dirk Kuyt με Manchester Utd (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Kenny Dalglish θα κερδίσουν την Manchester Utd στο Anfield για το πρωτάθλημα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Dirk Kuyt.

Ο Ολλανδός διεθνής επιθετικός, θα αποδειχθεί ο άνθρωπος του παιχνιδιού, αφού με τρία δικά του γκολ θα δώσει τη νίκη στους Reds, στο Northwest derby με την Manchester Utd. Το σκορ θα ανοίξει ο Kuyt μετά από εκπληκτική ενέργεια του Luis Suarez, που πέρασε 4 παίκτες της Utd στην περιοχή των «αιωνίων» και πάσαρε στον Ολλανδό, για να την σπρώξει στα δίχτυα των Κόκκινων Διαβόλων (34′). Πέντε λεπτά αργότερα (39′), ο Dirk Kuyt θα εκμεταλλευθεί λανθασμένη απόκρουση των αμυντικών των φιλοξενουμένων και με κοντινή κεφαλιά θα εκτελέσει εκ νέου τον Edwin van der Sar.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Dirk Kuyt θα ολοκληρώσει το hat trick του, όταν σε εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Luis Suarez και ασθενή απόκρουση του Edwin van der Sar, «τσίμπησε» την μπάλα, στέλνοντας την στα δίχτυα μπροστά στο Kop, απογειώνοντας όλο το Anfield στους πανηγυρισμούς (65′).

Οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν με τον Javier Hernández στο 89′. Η νίκη αυτή των Reds, ήρθε σαν δώρο γενεθλίων για τον King Kenny, που είχε κλείσει τα 60 του χρόνια 2 μέρες πιο πριν.

Στο Anfield εκείνο το απόγευμα βρέθηκαν 44.753 θεατές και διαιτητής ήταν ο Phil Dowd.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 6/3/2011 Hat trick Dirk Kuyt με Manchester Utd
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com