Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Koke: «Δεν φοβάμαι το Anfield, πάμε για τη νίκη»

Koke: «Δεν φοβάμαι το Anfield, πάμε για τη νίκη»

Η μεγάλη ρεβάνς της Liverpool με την Atletico Madrid πλησιάζει και ο μέσος των Rojiblancos, Koke μίλησε στην Marca για τον μεγάλο αγώνα της επόμενης Τετάρτης.

Ο αρχηγός της Atletico Madrid ρωτήθηκε πως θα προσεγγίσει τον αγώνα η ομάδα του:

“ Ο επαναληπτικός θα μας δυσκολέψει αρκετά. Έχω δει πως έχουν αγωνιστεί μερικές ομάδες στο Anfield. Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. ”

“ Αν σκεφτούμε μόνο την άμυνα, θα πάθουμε ότι και κόντρα στην Juve. Πρέπει να μάθουμε από αυτό και να μην συμβεί ξανά. ”

“ Η Juve μπήκε στον αγώνα με την κατάλληλη νοοτροπία και δεν μας άφησε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Τώρα πρέπει να έχουμε εμείς διαφορετική προσέγγιση. ”

Αν φοβάται το Anfield:

“ Δεν έχω αγωνιστεί ποτέ στο Anfield και δεν υπάρχει λόγος να το φοβάμαι. Είμαι απλά ενθουσιασμένος και θέλω να παίξω σε ένα γήπεδο με τόσο μεγάλη ιστορία. ”

“ Στην τελική, αυτό είναι το πιο ωραίο σχετικά με το Champions League. Πρέπει να μπεις στο γήπεδο και να διεκδικήσεις τη νίκη. Προηγούμαστε με 1-0 αλλά πρέπει να κερδίσουμε. ” Απάντησε ο Koke.

Αν πιστεύει σε κατάκτηση του Champions League:

“ Έχουμε κάτι σαν εθισμό με την διοργάνωση. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και έχουμε φτάσει κοντά (στην κατάκτηση). Γιατί να μην ονειρευόμαστε; Θα δούμε τι θα συμβεί στο Anfield.”

Το Anfield θα βοηθήσει την Liverpool την επόμενη Τετάρτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com