Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil van Dijk: «Δεν θα πανικοβληθούμε»

Virgil van Dijk: «Δεν θα πανικοβληθούμε»

Οι εμφανίσεις της Liverpool το τελευταίο διάστημα δεν είναι οι καλύτερες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα πρέπει να πανικοβληθεί, όπως τόνισε ο αρχηγός της στα τελευταία παιχνίδια, Virgil van Dijk.

Ο Ολλανδός μίλησε στα media μετά την ήττα των Reds στο Stamford Bridge από την Chelsea:

“ Δεν θα πανικοβληθούμε. Εννοείται πως θέλουμε να κερδίζουμε τους αγώνες μας και το παιχνίδι μας το Σαββατοκύριακο δεν ήταν το καλύτερο, αλλά το τελευταίο μας ματς ήταν καλύτερο, δουλέψαμε πιο σκληρά, παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο και πήραν χρόνο τα νέα παιδιά. ”

“ Πρέπει να έχεις και την τύχη με το μέρος σου, για να κερδίζεις. Το Σάββατο η Watford άξιζε την νίκη, αλλά το παιχνίδι με την Chelsea ήταν πιο ανοιχτό. ”

“ Πάντα επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε και που αποκλειστήκαμε, αλλά είναι κάτι που δεν μπορούμε πλέον να αλλάξουμε. Θα επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι μας και είναι αυτό κόντρα στην Bournemouth το Σαββατοκύριακο. ”

“ Θέλαμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στο κύπελλο, αλλά τώρα πρέπει να αναρρώσουμε και να προετοιμαστούμε για το Σάββατο. ”

Virgil van Dijk και Adam Lallana διαμαρτύρονται στον Chris Kavanagh.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com