Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 4/3/2017 Σημαντική βαθμολογικά νίκη επί της Arsenal (vid)

Σαν σήμερα: 4/3/2017 Σημαντική βαθμολογικά νίκη επί της Arsenal (vid)

Σημαντική βαθμολογικά νίκη επί της Arsenal στο Anfield, θα πετύχουν οι Reds του Jurgen Klopp σαν σήμερα στην προσπάθειά τους να εδραιωθούν στην τετράδα.

Οι Κόκκινοι θα προηγηθούν νωρίς στο σκορ με τον Roberto Firmino στο 9′ από ασίστ του Sadio Mane, με τους δύο επιθετικός να συνδυάζονται στο 40′ αλλά με ανάποδους ρόλους και να κάνουν το 2-0, σκορ που έληξε και το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, οι Gunners ανησύχησαν κάπως τους Reds, μειώνοντας σε 2-1 με τον Danny Welbeck στο 57′, πλην όμως οι Κόκκινοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Το σκορ θα ολοκληρώσει ο Georginio Wijnaldum στο 90 +1′ από ασίστ του Divock Origi. Με τη νίκη τους αυτή οι Reds θα ανέβουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ένα βαθμό πίσω από την Tottenham και με την Arsenal να «υποχωρεί» στην 5η θέση.

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 53.146 θεατές, ανάμεσά τους και 14 μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool. Διαιτητής ήταν ο R. Madley.

Στο 16′:53″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε το γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ:

Σαν σήμερα: 4/3/2017 Σημαντική βαθμολογικά νίκη επί Arsenal
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com