Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Θα είμαστε έτοιμοι με Bournemouth και Atletico»

Mane: «Θα είμαστε έτοιμοι με Bournemouth και Atletico»

Η Liverpool γνώρισε την ήττα χθες το βράδυ στο Stamford Bridge και αποκλείστηκε από την συνέχεια του FA Cup, θα είναι όμως έτοιμη για τις δύσκολες αναμετρήσεις με Bournemouth το Σάββατο και Atletico Madrid την Τετάρτη, όπως δήλωσε ο Sadio Mane.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός των Reds μίλησε στο TalkSport για τον αγώνα με την Chelsea για τα δύο επόμενα σημαντικά παιχνίδια:

“ Σήμερα κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά και δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Η Chelsea αξιοποίησε τις δικές της, σκόραρε δύο φορές και το παιχνίδι τελείωσε. ”

“ Κάναμε μερικές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και σε τέτοιους αγώνες πρέπει να είσαι πιο αποτελεσματικός. Εμείς δεν ήμασταν, αλλά είναι και αυτό μέρος του ποδοσφαίρου. ”

“ Κάτι τέτοιες στιγμές διαχωρίζουν αν θα είσαι ένας απλός πρωταθλητής ή ένας σπουδαίος πρωταθλητής. Δεν ήταν η πρώτη φορά που δεν βρεθήκαμε σε καλή βραδιά και δεν θα είναι η τελευταία. ” Είπε ο Mane.

“ Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο κόντρα στην Bournemouth και έπειτα άλλο ένα (Atletico) την Τετάρτη. Θα είμαστε έτοιμοι και θα επιστρέψουμε (στις καλές εμφανίσεις). ”

“ Τέτοια παιχνίδια μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο και το γνωρίζουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά αν θέλουμε να γίνουμε σπουδαίοι πρωταθλητές. ”

Το Anfield θα βοηθήσει τους Reds κόντρα σε Bournemouth και Atletico Madrid.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com