Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lallana: «Είμαστε απογοητευμένοι»

Lallana: «Είμαστε απογοητευμένοι»

Η Liverpool υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της και είναι απογοητευμένη, όπως δήλωσε ο Adam Lallana που ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση του Stamford Bridge κόντρα στην Chelsea.

Ο Lallana μίλησε στο BBC για τον αγώνα με τους Μπλε:

“ Είχαμε μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το παιχνίδι παιζόταν συνέχεια πάνω κάτω, ένα κλασικό παιχνίδι κυπέλλου δηλαδή, το οποίο είναι πιθανότατα καλό για κάποιον ουδέτερο. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. ”

“ Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά χάσαμε τον ρυθμό μας μετά από ορισμένες διακοπές που έγιναν. Κάναμε ορισμένα λάθη και όταν έχεις απέναντι σου μια ομάδα όπως η Chelsea, μπορεί να τα εκμεταλλευτεί και να κάνει ευκαιρίες. Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην Chelsea. ”

Για την συνέχεια:

“ Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, ότι δηλαδή έχουμε κάνει τα τελευταία τέσσερα ή πέντε χρόνια με τον προπονητή και να αντιδράσουμε. Είναι τόσο απλό. ”

“ Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι το Σαββατοκύριακο και είμαι σίγουρος πως θα δείτε αντίδραση από τα παιδιά και ελπίζουμε να πάρουμε τη νίκη. ”

“ Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να αντιδράσουμε και ευτυχώς έχουμε άλλο ένα ματς σε τρεις μέρες και μετά το μεγάλο παιχνίδι με την Atletico. Μας περιμένουν μεγάλοι αγώνες. ”

Ο Adam Lallana ευχαριστεί τον κόσμο μετά τη λήξη στο Stamford Bridge.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com