Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 27/2/1967 Γίνεται Κόκκινος ο Emlyn Hughes (vid)

Σαν σήμερα: 27/2/1967 Γίνεται Κόκκινος ο Emlyn Hughes (vid)

Σαν σήμερα το 1967 υπογράφει στους Reds, ο Άγγλος διεθνής μέσος Emlyn Hughes από την Blackpool, σημειώνοντας μετεγγραφή-ρεκόρ για τον σύλλογο.

Οι Κόκκινοι θα καταβάλουν το ποσό των 65.000 λιρών στην Blackpool, για να τον ντύσουν στα Κόκκινα. Με την φανέλα των «Reds» θα συμπληρώσει 665 συμμετοχές και θα στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα 49 φορές. Θα είναι μέλος των ομάδων που μαζί τους, θα κατακτήσει 2 European Cups (Πρωταθλητριών Ευρώπης), 4 Πρωταθλήματα, 2 UEFA Cups, 1 FA Cup, 1 UEFA Super Cup και 2 FA Charity Shields.

Ο αρχηγός των Κόκκινων που κυριαρχούσε στη μεσαία γραμμή της Ομάδας μας, πήρε το παρατσούκλι «Crazy Horse» από τους Red fans , εξ αιτίας ενός σκληρού μαρκαρίσματος που έκανε στον Albert Bennett της Newcastle. Η κορυφαία του χρονιά στο Merseyside ήταν το 1976/77 όταν ηγήθηκε της ομάδος σε ένα μοναδικό treble, όπως επίσης όταν ψηφίστηκε ως Football Writers’ Player of the Year.

Τον Αύγουστο του 1979 θα αποχωρίσει από τους Reds για λογαριασμό της Wolves, έναντι του ποσού των 90.000 λιρών.

Στις 9 Νοεμβρίου του 2004 θα «φύγει» από κοντά μας από όγκο στον εγκέφαλο, στα 57 του μόλις χρόνια…

Απολαύστε έναν από τους παιδικούς ήρωες πολλών παλιών Red fans, σε ένα επικό αφιέρωμα, με ένα τραγούδι του David Bowie, που ταιριάζει όσο τίποτε άλλο στον αξέχαστο Emlyn….

Σαν Σήμερα: 27/2/2967 Γίνεται Κόκκινος ο Emlyn Hughes
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com