Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Περιμένει την Liverpool ο Werner»

«Περιμένει την Liverpool ο Werner»

Νέα ημέρα και νέες πληροφορίες για το μέλλον του Timo Werner, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ιστοσελίδα, The Athletic UK η οποία αναφέρει σήμερα πως ο Γερμανός επιθετικός περιμένει την πρόταση της Liverpool, αν και τον προσέγγισαν οι Barcelona και Manchester United.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Simon Hughes από το Merseyside και Raphael Honigtein από την Γερμανία, ο επιθετικός της RB Leipzig μπορεί να πάρει μεταγραφή στην Liverpool έναντι 50.5 εκατομμυρίων λιρών και αυτή είναι και η επιθυμία του παίκτη, αφού δείχνει έτοιμος να περιμένει τους Πρωταθλητές Κόσμου παρά το υπαρκτό ενδιαφέρον των Red Devils και των Blaugrana.

Η ίδια πηγή επιβεβαιώνει πως η ρήτρα του διεθνή striker μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι τον Απρίλιο και πως η Liverpool θα μπορούσε να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την RB Leipzig και τον ίδιο τον παίκτη στα μέσα Μαρτίου.

Κλειδί στην όλη υπόθεση ίσως αποδειχθεί η φιλική σχέση του Jürgen Klopp με τον μάνατζερ του Timo Werner, Karlheinz Forster.

Ο δεύτερος σκόρερ της Bundesliga θα ήθελε να αγωνιστεί στο Anfield με την ένδοξη Κόκκινη φανέλα και η μοναδική του ανησυχία είναι αν θα καταφέρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, λόγω της παρουσίας των Mo Salah, Sadio Mane και Bobby Firmino.

Θα πρέπει να παλέψει για την θέση του, αν κινηθούν για την απόκτησή του οι Πρωταθλητές Κόσμου και αν απαντήσει θετικά στην πρόταση τους.

Ο Timo Werner φέρεται να θέλει να έρθει στην Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com