Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 23/2/2014 Νίκη επί Swansea σε match ροντέο (vid)

Σαν σήμερα: 23/2/2014 Νίκη επί Swansea σε match ροντέο (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Brendan Rodgers θα κερδίσουν την Swansea City στο Anfield για το πρωτάθλημα, με το παιχνίδι να εξελίσσεται σε ροντέο από πλευράς σκορ.

Οι Κόκκινοι θα προηγηθούν μόλις στο 3′ με τον Daniel Sturridge, για να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων ο Jordan Henderson στο 20′. Πολύ γρήγορα οι «Κύκνοι» απάντησαν με τον Jonjo Shelvey στο 23′, γκολ όμως που ο σκόρερ δεν πανηγύρισε, καθώς δεν ξέχασε το πέρασμα του από το Anfield. Οι φιλοξενούμενοι θα ισοφαρίσουν με αυτογκόλ του Martin Skrtel στο 27′, για να ξαναπάρουν το προβάδισμα οι Reds με γκολ του Daniel Sturridge στο 36′.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «Κύκνοι» πολύ νωρίς θα ισοφαρίσουν εκ νέου με τον Wilfried Bony στο 47′, από τα 11 βήματα. Το τελικό 4-3 για τους Κόκκινους θα διαμορφώσει ο Jordan Henderson στο 74′.

Στο παιχνίδι αυτό ο Daniel Sturridge θα σκοράρει για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, με την Liverpool να έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ της χρονιάς έως εκείνη την αγωνιστική (70), παρ’ όλο που ο 1ος της σκόρερ, ο Luis Suarez έμεινε για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι, χωρίς να σημειώσει γκολ.

Στο Anfield εκείνο το απόγευμα βρέθηκαν 44.731 θεατές και διαιτητής ήταν ο M. Jones.

Ακολουθούν τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 23/2/2014 Νίκη επί Swansea σε match ροντέο

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com