Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Ένιωσα πως η ομάδα ήθελε να φύγω το 2015»

Gerrard: «Ένιωσα πως η ομάδα ήθελε να φύγω το 2015»

O Gerrard ασφαλώς και δεν έμεινε στις 500 συμμετοχές

Ο Steven Gerrard μίλησε στην Daily Mail και τον πρώην παίκτη των Reds, Danny Murphy και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από την Liverpool το 2015, στον Jordan Henderson και στον περσινό τελικό της Μαδρίτης.

Για την αποχώρησή του από την Liverpool στο τέλος της σεζόν 2014-15 είπε στον Murphy:

“ Αποφάσισα να πάω στην Αμερική γιατί ήμουν στην Liverpool ολόκληρη τη ζωή μου και ήθελα μια νέα πρόκληση. ”

“ Δεν απόλαυσα το τέλος της καριέρας μου στην Liverpool, κυρίως λόγω αυτού που έγινε με την Chelsea όταν φτάσαμε κοντά στο πρωτάθλημα, αλλά και επίσης επειδή ένιωσα πως μου πρότειναν το τελευταίο συμβόλαιο (κατά τη διάρκεια της σεζόν 14-15) μόνο και μόνο επειδή είμαι ο Steven Gerrard και δεν ήθελαν να προκαλέσουν τις αντιδράσεις των οπαδών. ”

“ Εγώ μέσα μου ένιωσα πως ήθελαν να φύγω. ”

Για τον Jordan Henderson:

“ Εκτιμώ τις ικανότητες, την δύναμη και τις αντοχές του από τον καιρό που κάναμε προπόνηση μαζί. Δεν θα μπορούσε να δουλέψει η Liverpool χωρίς έναν παίκτη σαν τον Jordan Henderson. ”

“ Θα γίνει σύντομα πρωταθλητής Αγγλίας και φαίνεται πως πλέον έχει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Εξάλλου έχει σηκώσει το Champions League. ”

“ Θυμάμαι μια συζήτηση που είχα μαζί του όταν βρισκόμουν στο LA και εκείνος δεν ήταν σίγουρος για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Του είπα πως η Liverpool θα καταφέρει και εκείνος θα είναι μια χαρά. Ήξερα πως είχε ό,τι χρειάζεται κανείς για να φτάσει ψηλά. ” Τόνισε ο Gerrard.

Για τον περσινό τελικό με την Tottenham στο Wanda Metropolitano:

“ Είχα πάει στον αγώνα και ήταν η πρώτη φορά που παρακολούθησα έναν τελικό ως οπαδός, γιατί δούλευα στην τηλεόραση σε εκείνον του 2018. ”

“ Πέρυσι αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόσκληση της Liverpool και μετά τον αγώνα ήπιαμε ένα καλό ποτήρι κρασί με τον Kenny (Dalglish) και τον Ryshy (Rush). ”

“ Είχα έναν κόμπο στον λαιμό μου γιατί ο Kenny καθόταν δίπλα μου και έκλαιγε. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Γνωρίζω πως αρκετοί παίκτες και ειδικότερα αυτοί που έπαιζαν μαζί μου είχαν περάσει πολλά. ”

Steven Gerrard και Jamie Carragher πανηγυρίζουν την κατάκτηση του League Cup το 2012.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com