Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lovren: «Μπορώ να παίζω στο υψηλό επίπεδο για άλλα 5 χρόνια»

Lovren: «Μπορώ να παίζω στο υψηλό επίπεδο για άλλα 5 χρόνια»

Ο αμυντικός της Liverpool, Dejan Lovren μίλησε στο Sky Sports και εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, αφού τόνισε πως μπορεί να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο για άλλα πέντε χρόνια.

Ρωτήθηκε για την τωρινή του κατάσταση και την θέση που δεν έχει στη βασική ενδεκάδα της ομάδας:

“ Έχω υπομονή. Δουλεύω πολύ στην προπόνηση και όταν το κάνεις αυτό και μετά δεν αγωνίζεσαι, εκνευρίζεσαι μερικές φορές. ”

“ Παλεύεις με το μυαλό σου και τον εαυτό σου και αναρωτιέσαι γιατί δεν παίζεις. Τελικά όμως, το αποδέχεσαι και προχωράς μπροστά. Εγώ θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά στις προπονήσεις. ”

“ Θα έρθει ξανά η μέρα που θα πάρω ξανά την ευκαιρία μου. Είμαι χαρούμενος που δεν είμαι τραυματίας, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Επίσης είμαι χαρούμενος που είμαστε ενωμένοι και έχουμε όλο το ρόστερ διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. ”

“ Φυσικά και θέλω να είμαι μέλος μιας ομάδας, η οποία κερδίζει τρόπαια. Πιστεύω και νιώθω πως έχω πολλά ακόμη να δώσω στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είμαι 30, οπότε μπορώ να παίζω στο υψηλό επίπεδο για άλλα πέντε χρόνια. ” Τόνισε ο Lovren.

“ Αν η ομάδα με χρειαστεί, θα είμαι εδώ. Ποτέ όμως δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή είμαι επικεντρωμένος στην ομάδα και θέλω να γίνω ξανά βασικός. ”

Ο Lovren ισοφαρίζει σε 1-1 για τους Reds στον αγώνα με την Napoli.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com