Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Adrian: «Εξαιρετικό το έργο του Jürgen στην ομάδα»

Adrian: «Εξαιρετικό το έργο του Jürgen στην ομάδα»

Ο Adrian μίλησε για το πώς είναι να παίζεις ποδόσφαιρο υπό τον Jurgen Klopp.

Ο Γερμανός έχει μετατρέψει το πεπρωμένο της ομάδας του από την ανάληψη των καθηκόντων του το φθινόπωρο του 2015, οδηγώντας την Liverpool σε ευρωπαϊκή και παγκόσμια επιτυχία.

Ο Klopp βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση της Premier League και χρειάζεται έξι νίκες για να στεφθεί πρωταθλητής Αγγλίας.

Και ο Adrian, ο οποίος ήρθε στην Liverpool από την West Ham το περασμένο καλοκαίρι, αποκάλυψε το είδος της νοοτροπίας που έχει εγκαταστήσει ο Γερμανος στους παίκτες του και γιατί είναι ο καλύτερος, γι’αυτόν, στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

«Αυτό που έχει επιτύχει ο Jurgen εδώ είναι εξαιρετικό», δήλωσε ο Adrian στο BBC Sport.

«Απλά κοιτάξτε πού είμαστε στο πρωτάθλημα, είναι τόσο εύκολο να δουλέψουμε μαζί του, τόσο εύκολο, πάντα χαμογελαστός, χαρούμενος, αισιόδοξος, είναι το αφεντικό, αλλά συμπεριφέρεται σαν οποιοδήποτε άλλο μέλος της ομάδας.

«Το να είναι κοντά μας μας βοηθά να πιστεύουμε στις μεθόδους του, μας έχει πείσει η ηγεσία και οι ικανότητές του και μας έχει αποδείξει πως ό, τι σκέφτεται στο μυαλό του, λειτουργεί στο τέλος.

«Ο Klopp συνήθως μας λέει ότι θα αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων, οπότε πρέπει να είμαστε σε θέση να τα διορθώσουμε. Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να μας εκπλήξει με ένα νέο σύστημα, για παράδειγμα.

«Είναι εκεί για να μας καθοδηγήσει. Απεικονίζει το ποδόσφαιρο πολύ καλά και μεταδίδει αυτή τη γνώση στους παίκτες με έναν αριστοτεχνικό τρόπο.

«Οι προπονήσεις είναι έντονες, κάνει την δουλειά του με πάθος και έτσι ακριβώς παίζουμε στο γήπεδο.

«Ο Jurgen δεν είναι μόνο κορυφαίος στην στρατηγική, αλλά και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Η καλύτερη διαχείριση ομάδας που έχω δει. Πάντα δίπλα στην ομάδα. »

Adrian και Klopp μετά τη νίκη επί της Salzburg.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com