Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 11/2/2004 Επιστροφή στα γκολ για Michael Owen (vid)

Σαν σήμερα: 11/2/2004 Επιστροφή στα γκολ για Michael Owen (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier θα κερδίσουν την Manchester City στο Anfield για το πρωτάθλημα, με τον Michael Owen να επιστρέφει στα γκολ μετά από 3,5 μήνες.

Ο Michael Owen είχε να «βρεί» δίχτυα από τις 25 Οκτωβρίου 2003 αλλά του πήρε μόλις τρία λεπτά από την έναρξη του παιχνιδιού, για να στείλει τη μπάλα στην εστία των Πολιτών. Με το σκορ υπέρ των Reds έκλεισε και το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Shaun Wright-Phillips στο 50′, για να πάρουν στο επόμενο λεπτό το προβάδισμα στο σκορ οι Κόκκινοι όταν σε προσπάθεια για γκολ του Michael Owen, ο David James τον σταμάτησε προσωρινά, για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ο ερχόμενος από πίσω Steven Gerrard.

Με τη νίκη τους αυτή οι Reds ανέβηκαν στην 4η θέση κι έτσι συνέχισαν την προσπάθειά τους για να καταλάβουν θέση στον βαθμολογικό πίνακα, που οδηγούσε στα προκριματικά του Champions League της επόμενης χρονιάς.

Με την Manchester City σε εκείνο το παιχνίδι αγωνίστηκαν οι πρώην Κόκκινοι David James, Robbie Fowler & Steve McManaman.

Στο Anfield βρέθηκαν 43.257 θεατές και διαιτητής ήταν ο γνωστός M. A. Riley.

Ακολουθούν τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 11/2/2004 Επιστροφή στα γκολ για Michael Owen
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com