Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 9/2/1980 Το μοναδικό hat trick του David Fairclough (vid)

Σαν σήμερα: 9/2/1980 Το μοναδικό hat trick του David Fairclough (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Bob Paisley θα κερδίσουν τη Norwich City στο Carrow Road για το πρωτάθλημα, με τον David Fairclough να σημειώνει το μοναδικό του κόκκινο hat trick.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού μόλις στο 4′ το σκορ ήταν 1-1! Προηγήθηκαν τα «Καναρίνια» με τον Martin Peters στο 1′, για να ισοφαρίσουν οι Κόκκινοι με τον David Fairclough στο 4′. Μπροστά στο σκορ οι Reds με τον David Fairclough στο 18′, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με τον Kevin Reeves στο 37′.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε όπως το πρώτο στο σκορ αλλά οι Κόκκινοι ήταν πιο αποτελεσματικοί από τους αντιπάλους τους. Ο David Fairclough στο 75′ έβαλε εκ νέου μπροστά τους Reds στο σκορ, συμπληρώνοντας hat trick που ήταν και το μοναδικό του με την Κόκκινη φανέλα, για να ισοφαρίσουν εκ νέου τα Καναρίνια με τον Justin Fashanu στο 81′.

Τον τελευταίο λόγο όμως τον είχαν οι Κόκκινοι, αφού με γκολ των Kenny Dalglish στο 88′ και Jimmy Case στο 89′, πήραν τη νίκη και έμειναν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας, 2 βαθμούς διαφορά από τους διώκτες τους, την Mancheste Utd κι ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στο Carrow Road βρέθηκαν 25.624 τυχεροί θεατές που απόλαυσαν αυτό το χορταστικό παιχνίδι και διαιτητής της συνάντησης ήταν ο M. Scott.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα και τα γκολ:

Σαν σήμερα: 9/2/1980 Το μοναδικό hat trick του David Fairclough

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com