Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι ζήτησε ο Alisson από την Fluminense

Τι ζήτησε ο Alisson από την Fluminense

Συνεχίζει την αποθεραπεία του o Alisson.

Ο Alisson επιστρέφει στη Βραζιλία αφού ο Jurgen Klopp και αρκετοί παίκτες της Liverpool απολαμβάνουν ένα διάλειμμα, με την Liverpool να μην έχει κανέναν αγώνα για μικρό χρονικό διάστημα.

Ο τερματοφύλακας επέλεξε να μην επιβραδύνει το ρυθμό του, καθώς προπονείται με τον αδελφό του στην Fluminense, όπου έχει φωτογραφηθεί φορώντας την φανελα της ομάδας.

Δεν κρύβει το γεγονός ότι είναι εκεί, αφού μια ωραία φωτογραφία του και του αδελφού του έκαναν τους γύρους στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης την επόμενη μέρα.

Αλλά, σύμφωνα με την O Globo, ο Alisson ζήτησε να μην ληφθούν φωτογραφίες ενώ προπονείται επειδή δεν θέλει να γίνει μεγάλη υπόθεση ότι είναι εκεί.

Είναι απλά εκεί για να προπονείται – για κανέναν άλλο λόγο – και δεν θέλει να απομακρύνει κανενός την προσοχή από την ομάδα της Fluminense.

Η ομάδα δεν έλεγε πολλά γι’αυτό, σεβάσμια των επιθυμιών του Ali – αλλά βέβαια βγήκαν μερικά βίντεο και δημοσίευσαν ένα μικρό Tweet.

Δείχνει την κλάση του παίκτη της Liverpool, καθώς θέλει να εξακολουθεί να προπονείται και πού είναι καλύτερο να κάνει αυτό από ό, τι στην ομάδα του αδελφού του.

Πιστεύεται επίσης ότι είναι οπαδός της Fluminense, όπως ο Roberto Firmino.

Ο Alisson Becker διατηρήθηκε σε πολύ καλή κατάσταση και κατά τη διάρκεια της διακοπής.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com