Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 8/2/2014 Καταιγιστική νίκη επί της Arsenal (vid)

Σαν σήμερα: 8/2/2014 Καταιγιστική νίκη επί της Arsenal (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Brendan Rodgers θα θριαμβεύσουν επί της Arsenal στο Anfield για το πρωτάθλημα, με το σκορ να είναι 4-0 μόλις στα πρώτα 20′ του παιχνιδιού!

Οι Κόκκινοι εκείνο το Σάββατο έπιασαν απίστευτο ρυθμό και «κατάπιαν» τους αντιπάλους τους από το πρώτο κιόλας λεπτό. Ο Martin Skrtel στο 1′ με προβολή μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους Reds, αξιοποιώντας ιδαινικά το κτύπημα φάουλ του Steven Gerrard. Πάλι ο Martin Skrtel θα χρησθεί σκόρερ, εννέα λεπτά αργότερα (10′) όταν από κτύπημα κόρνερ του Steven Gerrard, έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα των Gunners.

Σειρά του Raheem Sterling να χρησθεί σκόρερ, όταν στο 16′ έστειλε από κοντα την μπάλα στα δίχτυα μετά από άριστη assist του Luis Suarez. Λίγο νωρίτερα, ο Luis Suarez είχε ένα απίστευτο σουτ στο κάθετο δοκάρι του Wojciech Szczesny. Ο Ουρουγουανός, μπορεί να μην γεύτηκε την χαρά του γκολ, όμως έδωσε στο 20′ ακόμα μια assist στο Daniel Sturridge, ο οποίος με πλασέ από ύψος της περιοχής, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενουμένων.

Δεν θα είναι υπερβολή ότι, το 4-0 έως εκείνη την στιγμή κολάκευε τους φιλοξενούμενους, αφού οι Reds είχαν χάσει σωρεία ευκαιριών.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Κόκκινοι έκαναν νωρίς το 5-0 με τον Raheem Sterling (52′), κάτι το οποίο τους έδωσε την «πολυτέλεια» να κόψουν κάπως ρυθμό, χωρίς όμως να σταματήσουν ευκαιρίες. Το μόνο που άλλαξε στο τελικό αποτέλεσμα, είναι η μείωση του από πλευράς των Κανονιέρηδων, με τον Mikel Arteta στο 69′ από τα 11 βήματα.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι το γεγονός ότι όταν αντικαταστάθηκε ο Steven Gerrard στο 76′ (στην θέση του πέρασε ο Jordon Ibe), έδωσε το περιβραχιόνιο στον Luis Suarez, ο οποίος με την σειρά του το έδωσε στον Martin Skrtel, όταν αντικαταστάθηκε στο 86′, από τον Iago Aspas.

Την καταιγιστική νίκη των Reds στο Anfield παρακολούθησαν 44.701 θεατές και διαιτητής ήταν ο Mike Oliver.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 8/2/2014 Καταιγιστική νίκη επί της Arsenal
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com