Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Το πάθος του προπονητή μας οδηγεί»

Trent: «Το πάθος του προπονητή μας οδηγεί»

Το πάθος του Jürgen Klopp έχει ενδυναμωτικό αποτέλεσμα στους παίκτες της Liverpool, σύμφωνα με τον Trent Alexander-Arnold.

Οι πρωταθλητές κόσμου και Ευρώπης άνοιξαν προβάδισμα 22 πόντων στη κορυφή της Premier League πριν από το τρέχον χειμερινό διάλειμμα και, εν απουσία τους, μια νεανική πλευρά με επικεφαλής τον προπονητή των U23s Neil Critchley νίκησε την Shrewsbury Town την Τρίτη και συνέχισε τη πρόοδό της στο FA Cup.

Υπό την καθοδήγηση του Klopp, οι Reds έχουν κάνει συνήθεια πια να μην το δίνουν κάτω, να παράγουν επανειλημμένως κρίσιμες παρεμβάσεις σε κρίσιμες στιγμές κι ετσι αυτό συνεισφέρει στην επιτυχία τους τις τελευταίες σεζόν – και δεν είναι τυχαίο, εξηγεί ο Alexander-Arnold.

Περιγράφοντας την επιρροή του Γερμανού σε μια συνέντευξη στο επίσημο πρόγραμμα αγώνα, ο δεξιός αμυντικός είπε: «Είναι μέγιστη.

«Αυτός μας δίνει την ελευθερία, οπότε, πάρα πολύ συχνά, οι παίκτες παίζουν με τις ικανότητές τους και είναι σε θέση να το κάνουν με διάφορους τρόπους στα συστήματα που παίζουμε. Νομίζω ότι είναι σημαντικό η ομάδα να πιστεύει σ’αυτό και ο προπονητής προφανώς καταλαβαίνει τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε παιχνίδια.

«Είναι έτσι απ’τον καιρό που ήρθε εδώ, οπότε έχει μεταμορφώσει τον σύλλογο με έναν καταπληκτικό τρόπο και στο μέλλον ελπίζουμε ότι θα έχουμε πολύ μεγαλύτερες επιτυχίες μαζί του.

«Μπορείτε να δείτε κατά την διάρκεια του αγώνα και στις συνεντεύξεις του μετά και πριν από τα παιχνίδια, είναι τόσο παθιασμένος για το παιχνίδι και παθιασμένος για τη νίκη. Το βλέπουμε καθημερινά στην προπόνηση και είναι σημαντικό για εμάς να μας δώσει αυτά τα μηνύματα.

«Δεν μας βοηθά μόνο να κερδίσουμε, μας δίνει τη νοοτροπία να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε κάθε περίσταση κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού».

Η νίκη με 4-0 επί της Southampton στο Anfield πριν από μία εβδομάδα αντιπροσώπευε τη 20η συνεχόμενη νίκη της Liverpool στην Premier League.

Συνολικά, οι παίκτες του Klopp είναι αήττητοι σε 42 αγώνες πρωταθλήματος από τον Ιανουάριο του 2019 – το δεύτερο μακρύτερο σερί αγώνων στην ιστορία της κορυφαίας αγγλικής διοργάνωσης.

Αλλά το συνεπές μήνυμα που προέρχεται από το γήπεδο και τα αποδυτήρια είναι ότι οι ίδιοι οι Reds αγνοούν κάθε συζήτηση για το τι έχει ή μπορεί να επιτευχθεί.

«Αυτό είναι το πώς πρέπει να σκεφτόμαστε και αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να είμαστε», πρόσθεσε ο Alexander-Arnold.

«Αυτό είναι το μήνυμα που ο προπονητής διδάσκει σε καθημερινή βάση: ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα, υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος.

«Είμαστε στη μέση της σεζόν, γι ‘αυτό είναι σημαντικό για εμάς να συγκεντρωθούμε και να διατηρήσουμε τη νοοτροπία μας. Αυτό είναι που μας έβαλε εκεί που είμαστε, οπότε τίποτα δεν πρέπει να αλλάξει. »

Jürgen Klopp και Trent Alexander-Arnold μετά το διπλό επί της Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com