Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp αποκαλύπτει το είδωλό του, γιατί δεν φοράει κουστούμι & γιατί δεν χρησιμοποιεί τα social media

Ο Klopp αποκαλύπτει το είδωλό του, γιατί δεν φοράει κουστούμι & γιατί δεν χρησιμοποιεί τα social media

Νέα πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Sky Sports παραχώρησε ο προπονητής της Liverpool, Jürgen Klopp, κατά την οποία εξήγησε γιατί δεν χρησιμοποιεί τα social media, γιατί δεν φοράει κουστούμι στους αγώνες, ενώ εξήγησε τι του αρέσει στην προπονητική.

Αρχικά ρωτήθηκε τι του αρέσει περισσότερο στην προπονητική:

“ Wow, τα χρήματα; Χα χα. Δουλεύω στον  χώρο του ποδοσφαίρου και το λατρεύω από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα να το κάνω. Λάτρευα τη δουλειά ακόμη και όταν ήμουν στο ξεκίνημα μου και δε με ήξερε κανείς. Ήταν πολύ όμορφες αυτές οι μέρες. ”

“ Τώρα είμαι καθημερινά με κορυφαίους παίκτες, τους βλέπω στην προπόνηση και τους βοηθώ να γίνουν καλύτεροι, αν αυτό είναι δυνατό. Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη. ” Απάντησε ο Klopp.

Από ποιον προπονητή έχει εμπνευστεί:

“ Μπορώ να κοιτάζω πολλούς προπονητές, αλλά για να αποκομίσεις κάτι από εκείνους, θα πρέπει να έχεις δουλέψει μαζί τους. ”

“ Οπότε, θαυμάζω τον Arrigo Sacchi, αλλά δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ. Έχουμε μιλήσει μόνο μια φορά στο τηλέφωνο. Τον ήξερα και έμαθα περισσότερα για τη δουλειά του, όταν ο πρώην προπονητής μου, Wolfgang Frank μας έδειξε πολλά βίντεό του. ”

“ Νομίζω πως έχω δει 20, 30 ή 500 προπονήσεις του με την Milan εκείνη την περίοδο, γιατί ο πρώην προπονητής μου τις κατέγραφε και μας τις έδειχνε.”

Γιατί δεν φοράει κουστούμι στους αγώνες:

“ Δεν μου αρέσει. Μου αρέσει κουστούμι, αλλά στην κατάλληλη περίσταση. Γνωρίζω πως στην Αγγλία αρκετός κόσμος φοράει κουστούμι όταν είναι μια ειδική περίσταση. Εγώ όμως δεν έχω χρόνο να σκεφτώ τι θα φορέσω πριν από τον αγώνα. Ασχολούμαι με το παιχνίδι. ”

“ Οπότε, δεν θα μου άρεσε αν φόραγα και κάποιος μου έλεγε πως έπρεπε να σφίξω την γραβάτα και όλα τα σχετικά. Το προσπάθησα, όχι ακριβώς με κουστούμι, αλλά με ένα πιο casual ντύσιμο στις πρώτες μου μέρες με την Dortmund. ”

“ Στις πρώτες μου εβδομάδες με την Dortmund νομίζω έβαζα τζιν και μαύρο πουκάμισο, αλλά στη συνέχεια το ξέχασα και έβαλα φόρμα. Το κάνω αυτό, για την ομάδα σου δίνει την φόρμα και υπάρχει στα αποδυτήρια, οπότε αυτό με βοηθάει αρκετά. Είναι ο βασικός λόγος. ”

Πως ξεφεύγει από το ποδόσφαιρο: 

“ Απλά κοιμάμαι. ” Απάντησε ο Γερμανός.

Μόνο αυτό; Ρώτησε ο Vinny O’ Connor του Sky Sports:

“ Ναι, εκτός αν βρισκόμαστε σε διακοπές. ”

Γιατί δεν χρησιμοποιεί τα social media:

“ Δεν τα καταλαβαίνω και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τα χρησιμοποιείς. Ίσως ξεκινήσω να το κανω κάποια μέρα, αλλά δεν το βλέπω να συμβαίνει. ”

“ Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να λες σε άτομα που δε γνωρίζεις τι κάνεις ανά πάσα στιγμή και τι σου αρέσει και τι όχι. Αυτό μάλλον είναι το πρόβλημα της γενιάς μου. Είμαι πολύ μεγάλος για αυτά. ”

Ο Klopp θαυμάζει τον Arrigo Sacchi.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com