Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Wolves, Shaqiri, Fabinho και τραυματίες

Ο Klopp για Wolves, Shaqiri, Fabinho και τραυματίες

Η Liverpool αύριο το βράδυ αντιμετωπίζει την Wolves στο Molineux και ο Jürgen Klopp μίλησε στην συνέντευξη τύπου από το Melwood ενόψει του αγώνα με τους Λύκους.

Ρωτήθηκε για τους τραυματισμούς και τις επιστροφές:

“ Ο Dejan προπονείται κανονικά από την Δευτέρα και βρίσκεται σε καλό δρόμο. ”

“ Οι Milly και Naby δεν έχουν επιστρέψει ακόμα στις προπονήσεις. Θα επιστρέψουν όμως σύντομα. Ο Shaqiri δεν είναι τραυματίας. ”

Αν υπάρχει πιθανότητα να πωληθεί μέσα στον μήνα ο Shaqiri:

“ Όλο τον Δεκέμβριο είχαμε στον πάγκο μας παιδιά. Υπέροχα παιδιά, τα οποία όμως παραμένουν παιδιά. Πως γίνεται να σκεφτούμε να πουλήσουμε κάποιον;”

“ Πρέπει να κρατήσουμε τους παίκτες για να επωφεληθούμε εμείς και όχι οι άλλες ομάδες. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να τον πουλήσουμε. ”

Για την Wolves:

“ Καταλαβαίνω απόλυτα πως δεν ήταν εύκολο για την Wolves να δεχθεί όσα συνέβησαν στο Anfield (με τις αποφάσεις του VAR), αλλά ήταν οι σωστές αποφάσεις. Δεν υπάρχει νόημα να μιλήσουμε για το VAR. ”

“ Είναι μια δύσκολη ομάδα να αντιμετωπίσεις και κάνει το γήπεδο μεγαλύτερο από ότι είναι με τον τρόπο, που αμύνεται. ” Είπε ο Klopp.

“ Οι αγώνες κόντρα στην Wolves απαιτούν μεγάλη δουλειά με την μπάλα στα πόδια. Είναι μια ομάδα που τρέχει πολύ και απαγορεύεται να βρίσκεσαι στο 50% ή στο 60% εναντίον της. Δεν θα έχεις καμία ελπίδα. ”

Αν θα ξεκινήσει ο Fabinho:

“ Είναι πολύ όμορφο που τον έχουμε ξανά μαζί μας, αλλά δεν ξέρω πόσο κοντά βρίσκεται στο να ξεκινήσει. Έλειπε για ένα μεγάλο διάστημα και πρέπει να βρει τον ρυθμό του. Αυτό θα γίνει βήμα – βήμα. ”

“ Πάντα προσπαθούμε να είμαστε βέβαιοι, πως τα παιδιά βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση πριν τα χρησιμοποιήσουμε. Υπό διαφορετικές συνθήκες, ίσως ο Fabinho είχε προπονηθεί πιο σκληρά για το παιχνίδι με την United. ”

Που μπορεί να βελτιωθεί η ομάδα:

“ Σε θέματα συγκέντρωσης. Η United μπήκε στο παιχνίδι πέντε λεπτά πριν το ημίχρονο και στα τελευταία λεπτά, όταν θα έπρεπε να είχαν κριθεί όλα. ”

“ Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Μπορούμε να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας, αν βρούμε διάφορους τρόπους να κυριαρχούμε στον αγώνα. ”

Αν νευρίασε ο Oxlade-Chamberlain με την αλλαγή του στον αγώνα με την United:

“ Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Τον ρώτησα και μου είπε πως όλα είναι καλά. ”

“ Είναι φυσιολογικό να θέλει να παίξει ένας παίκτης και στα 90 λεπτά και ο Ox είναι πολύ σημαντικός για εμάς αυτή τη στιγμή. Είχε δεχθεί όμως χτύπημα και κούτσαινε, οπότε έπρεπε να πάρουμε αυτή την απόφαση. ” Τόνισε ο Γερμανός.

Για το γκολ του Salah την Κυριακή:

“ Ο Mo πρέπει να ήταν ο πρώτος που κατάλαβε πως η μπάλα θα καταλήξει στον Ali και δεν θα μπορούσε να ήταν οφσάιντ, αφού ξεκίνησε πίσω από τη σέντρα. ”

“ Γνωρίζουν ο ένας τον άλλον περισσότερο από όσο τους γνωρίζουμε εμείς, αφού ήταν συμπαίκτες και στη Roma. ”

Με το γκολ του Mane νίκησαν οι Reds τους Λύκους πριν ένα μήνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com