Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν θα κινηθεί για Werner τον Ιανουάριο η Liverpool»

«Δεν θα κινηθεί για Werner τον Ιανουάριο η Liverpool»

Η Liverpool δεν σχεδιάζει να υπογράψει τον επιθετικό της RB Leipzig, Timo Werner, στο μεταγραφικό ‘παράθυρο’ του Γενάρη.

Οι Reds θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την εξέλιξη του Γερμανού, όπως και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Chelsea.

Αλλά η ομάδα του Merseyside είναι επίσης απίθανο να κινηθεί το καλοκαίρι, προς το παρόν, καθώς οργιάζουν οι φήμες για το μέλλον του Γερμανού.

Οι αναφορές στη Bild αυτή την εβδομάδα ισχυρίστηκαν ότι η Liverpool είναι ο προτιμώμενος προορισμός του Werner εάν αποφασίσει να μεταβεί στην Premier League.

Το άρθρο ανέφερε ότι παραμένει ζήτημα το πότε ακριβώς θα φύγει απ τη RB Leipzig, έχοντας ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2023.

Η Bild ανέφερε επίσης ότι το νέο συμβόλαιό του έχει ρήτρα 51 εκατομμυρίων λιρών (60 εκατομμύρια ευρώ), η οποία θα μειωθεί από έτος σε έτος.

Εν τω μεταξύ, για να πουλήσει η Liverpool τον Xherdan Shaqiri το καλοκαίρι, θα χρειαστεί να λάβει προσφορά τουλάχιστον 25,5 εκατομμυρίων λιρών (30 εκατομμυρίων ευρώ).

Το Sky Sports News ανέφερε τη Δευτέρα ότι οι Κόκκινοι δεν είναι πρόθυμοι να αφήσουν το εξτρέμ τους να φύγει αυτό το μήνα παρά το ενδιαφέρον της Roma.

Η Sevilla έχει ενδιαφερθεί να φέρει τον Ελβετό διεθνή ως δανεικό αυτό το μήνα, αλλά η Liverpool απέρριψε κατηγορηματικά την πρότασή τους.

Timo Werner και Naby Keita με την RB Leipzig.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com