Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 20/1/1996 Θρίαμβος επί Leeds Utd στο Anfield (vid)

Σαν σήμερα: 20/1/1996 Θρίαμβος επί Leeds Utd στο Anfield (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Roy Evans θα θριαμβεύσουν επί της Leeds Utd στο Anfield για το πρωτάθλημα και θα συνεχίσουν να κυνηγούν την πρωτοπόρο Newcastle Utd.

Οι Κόκκινοι στο πρώτο ημίχρονο θα βρουν μόνο μία φορά δίχτυα, με τον Neil Ruddock στο 27′, γκολ το οποίο χώριζε τις δύο ομάδες, όταν πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος οι Reds «διευκολύνθηκαν» από τον αμυντικό των «Παγωνιών» Gary Kelly, ο οποίος ανέτρεψε μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων τον Rod Jones και την εσχάτη των ποινών, εκτέλεσε εύστοχα ο Robbie Fowler στο 62′. Το πέναλτι αυτό μάλιστα, ήρθε για τους Reds μετά από 40 παιχνίδια!!!

Ο ίδιος ο Robbie Fowler στο 68′ θα γράψει το 3-0, για να έρθουν άλλα δύο γκολ στα τελευταία δύο λεπτά της συνάντησης από τον Stan Collymore στο 89′ και τον Neil Ruddock στο 90′.

Το τελικό 5-0 έφερε τους Κόκκινους ισόβαθμους στην 2η θέση με τους «αιώνιους» αντιπάλους τους, την Manchester Utd και να «κυνηγούν» παρέα την πρωτοπόρο Newcastle Utd.

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 40.254 θεατές και με διαιτητή τον P. A. Durkin.

Στο 11′:38″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε το γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ στο ίδιο χρονικό σημείο και πάλι.

Σαν σήμερα: 20/1/1996 Θρίαμβος επί Leeds Utd στο Anfield

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com