Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν μπορούμε να φτάσουμε την κυριαρχία του Ferguson»

Klopp: «Δεν μπορούμε να φτάσουμε την κυριαρχία του Ferguson»

Πολλές συγκρίσεις του Jürgen Klopp με τον Sir Alex Ferguson έγιναν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών και μάλιστα ο Neil Warnock δήλωσε πως ο Γερμανός είναι καλύτερος προπονητής από τον πρώην τεχνικό των Red Devils.

Ο προπονητής των Reds απάντησε στις συγκρίσεις δηλώνοντας πως η τωρινή Liverpool δεν μπορεί να φτάσει την κυριαρχία του Ferguson με την United:

“ Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω πως δεν γίνεται να φτάσουμε σε τόσο μεγάλη κυριαρχία. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει ολοκληρωτικά, όπως έχει αλλάξει και η δύναμη των ομάδων. ” Είπε ο Klopp.

“ Εμείς έχουμε πάρει μερικές καλές αποφάσεις, έχουμε φέρει μερικούς καλούς παίκτες και αυτός ο λόγος που έχουμε βελτιωθεί. ”

“ Τώρα όμως (σε σχέση με μερικά χρόνια πριν) ορισμένες άλλες ομάδες είναι πιο δυνατές στο οικονομικό κομμάτι και μπορούν να συναγωνιστούν. ”

“ Μια ομάδα, η οποία αυτή τη στιγμή έχει μεγάλη δύναμη είναι η Leicester και υπάρχουν σταθερά οι ομάδες της πρώτης εξάδας, κάτι που κάνει το πρωτάθλημα πιο δύσκολο σε σχέση με τότε. Δεν λέω πως η United κέρδιζε όλα τα παιχνίδια με 4-0 και 5-0, αλλά οι νίκες της ήταν προβλέψιμες. ”

“ Εμείς έχουμε κερδίσει πολλά παιχνίδια με 1-0 και 2-1 και έπρεπε να προσπαθήσουμε πολύ, για να το πετύχουμε, οπότε δεν βλέπω να μπορεί να επαναληφθεί. ”

“ Το σημαντικότερο από όλα είναι να μπορούμε να παλέψουμε για τον τίτλο κάθε χρόνο. Αυτό είναι αρκετό. ”

Rafa Benitez και Sir Alex Ferguson στη νίκη των Reds με 2-0 τον Οκτώβριο του 2009.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com