Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για VAR, United, τραυματίες και Copa Africa

Ο Klopp για VAR, United, τραυματίες και Copa Africa

Η συνέντευξη του Jürgen Klopp ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Manchester United ολοκληρώθηκε και ο Γερμανός προπονητής μίλησε για το VAR, τους Red Devils, τους τραυματίες και το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Πρώτα ρωτήθηκε για τους διαιτητές που θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα monitor του VAR σε αυτή την αγωνιστική:

“ Ο μόνος λόγος ύπαρξης των monitor είναι θα να τα χρησιμοποιούν οι διαιτητές. Θα πρέπει να χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, προκειμένου να πάρουν την σωστή απόφαση. ”

Για την αντιπαλότητα της Liverpool με την Manchester United:

“ Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να το προσεγγίσουμε τον τρόπο που του αρμόζει. Δεν τα έχουμε πάει άσχημα στο παρελθόν, αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε. ”

“ Η Liverpool αποτελεί τον αιώνιο αντίπαλο μερικών ομάδων. Εμείς έχουμε περισσότερους αντιπάλους από κάποιες ομάδες, λόγω της ιστορίας μας. ” Είπε ο Klopp.

“ Εμείς πρέπει όμως να γράψουμε την δική μας ιστορία και να παίξουμε την Κυριακή με τον δικό μας τρόπο. ”

Για τον αγώνα της Κυριακής:

“ Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου δεν βρεθήκαμε στην καλύτερή μας ημέρα και αυτό συνέβη και λόγω της ποιότητας του αντιπάλου. ”

“ Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τον κόσμο μας και το γνωρίζουμε. Παίζουμε όμως όλα τα παιχνίδια για τους οπαδούς μας και όχι μόνο αυτό. ”

“ Οι αγώνες με την United είναι λίγοι περίεργοι, γιατί είναι μια ομάδα με υψηλή ποιότητα και επιλέγει να αγωνίζεται με αυτόν τον τρόπο (αμυντικά). Αυτό συνέβη και με την Tottenham και είχαμε 70 και 80% κατοχή. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. ”

“ Στα τελευταία μας παιχνίδια, η United δεν αγωνίστηκε με τον τρόπο που θα περίμενε κανείς. Η United συνεχώς αμυνόταν και ήταν δύο περίεργοι αγώνες. ”

Για την επιστροφή των Matip και Fabinho:

“ Προπονούνται κανονικά τις δύο τελευταίες ημέρες και κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκονται στην αποστολή. ”

“ Οι υπόλοιποι τρεις τραυματίες (Keita, Lovren, Milner) δεν θα είναι στην αποστολή, αλλά η επιστροφή τους πλησιάζει. ”

“ Ο Dejan από την Δευτέρα θα προπονείται κανονικά. Οι υπόλοιποι δεν ξέρω πότε θα προπονηθούν και δεν πρέπει να τους ρισκάρουμε. ”

Για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2021:

“ Θέλουμε πραγματικά να μιλήσουμε για αυτό το θέμα; Σέβομαι την διοργάνωση και μου αρέσει να την παρακολουθώ, αλλά αποτελεί πρόβλημα η διοργάνωσή του στα μέσα της σεζόν. ”

“ Αυτή η απόφαση δεν πρόκειται να βοηθήσει τους Αφρικανούς παίκτες. Δεν θα πουλήσουμε τον Mo, τον Sadio και τον Naby, επειδή θα παίξουν τον Ιανουάριο, αλλά αν πρόκειται να αγοράσουμε έναν Αφρικανό ποδοσφαιριστή, θα σκεφτούμε πως δεν θα μπορεί να αγωνιστεί τον Ιανουάριο. ”

“ Η μετακίνηση της διοργάνωσης αποτελεί μια καταστροφή για την Liverpool. ”

“ Κανείς δεν θα ακούσει όμως ό,τι και αν πω εγώ εδώ. Απλά θα χάσουμε τον χρόνο μας και θα πουν, ότι γκρινιάζει πάλι εκείνος στο Liverpool. ”

Ρωτήθηκε από Ισπανό δημοσιογράφο, αν πιστεύει πως είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου:

“ Η απάντηση είναι εύκολη σε αυτό. Όχι, δεν είμαι. Είναι πολύ όμορφο που το δήλωσε αυτό ο Adrian, αλλά και εγώ το ίδιο θα έλεγα, αν μίλαγα για τον προπονητή του. ”

Ο ίδιος δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θεωρεί πως η Atletico Madrid θα πρέπει να αγοράσει τον Edison Cavani:

“ Πιστεύω πως οι Morata και Felix είναι πολύ επικίνδυνοι. Ελπίζω να μην πάρουν και τον Cavani.” Απάντησε ο Jürgen Klopp.

Ο Lallana είχε σκοράρει στην πρώτη φετινή συνάντηση των δύο ομάδων.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com