Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mourinho: «Η Liverpool είναι η νέα πρωταθλήτρια Αγγλίας»

Mourinho: «Η Liverpool είναι η νέα πρωταθλήτρια Αγγλίας»

Αρκετές δηλώσεις σχετικά με τη Liverpool παραχώρησε ο Jose Mourinho εν όψει του αποψινού ματς, και το liverpool.gr σας τις παρουσιάζει αναλυτικά.

Ας δούμε μία-μία τις ερωτήσεις πού έγιναν στον νέο προπονητή της Tottenham στη συνέντευξη τύπου του σχετικά με την ομάδα μας, και τις απαντήσεις του.

  • Για το πως σχολιάζει τη φόρμα στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Klopp:

«Νομίζω ότι είναι οι πρωταθλητές. Έχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις και μπορεί να μη θες να το πεις, να μην πανηγυρίζεις, να προτιμάς να το κρατήσεις κλειστό, όμως γνωρίζεις πότε είσαι πρωταθλητής. Έχω ζήσει καταστάσεις όπου είχαμε Οκτώβριο, Νοέμβριο και ήξερα ότι θα γίνω πρωταθλητής, και αυτοί (η Liverpool) το ξέρουν.»

«Πριν έρθω στους Spurs, ήμουν μέλος ενός πάνελ και το είπα αυτό πριν 3 ή 4 μήνες. Αυτή η ομάδα (Liverpool) είναι τόσο δυνατή αυτή τη στιγμή, δε θα ήθελα να πω ότι είναι τόσο πολύ καλύτερη, όμως είναι καλύτερη και πιο σταθερή από άλλες φανταστικές ομάδες της Premier League. Το θέμα είναι να είσαι καλός και σταθερός, και έχουν βρει αυτόν τον τέλειο συνδυασμό. Οπότε ναι, είναι η καλύτερη ομάδα, είναι οι νέοι πρωταθλητές και οφείλουμε να το σεβαστούμε. Οφείλουν όμως επίσης οι άνθρωποι να σεβαστούν και τη φύση του ποδοσφαίρου, και η φύση του ποδοσφαίρου δε μπορεί να μας κάνει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα κερδίσουμε; Δεν το γνωρίζω. Όμως κανένας δε μπορεί να μας εμποδίσει να έχουμε φιλοδοξίες για το παιχνίδι.»

  • Για το πως ερμηνεύει τη δήλωση πού έκανε ο Klopp στη δική του συνέντευξη τύπου, ότι η Liverpool χρειάζεται να παρουσιαστεί απρόβλεπτη στο γήπεδο της Tottenham:

«Νομίζω ότι έχει τόσα πολλά εργαλεία στα χέρια του πού μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Μπορεί να παίξει με τον Firmino ως «εννιάρι» ή «δεκάρι», μπορεί να παίξει με Salah και Mane στο κέντρο της επίθεσης και τον Firmino να ξεκινάει από πιο πίσω. Μπορεί ακόμα να παίξει με τον Shaqiri και να αποφασίσει να αλλάξει πολλά πράγματα. Μπορεί ακόμα να παίξει με τον Origi. Μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα οπότε ναι, μπορεί να είναι απρόβλεπτος. Είναι δυσκολότερο για ανθρώπους πού παίζουν εναντίον της ομάδας του, διότι έχει τις προοπτικές της «μη-προβλεψιμότητας» (unpredictability).

Κεφάτος ο Jose Mourinho στη συνέντευξη τύπου εν όψει του αγώνα της ομάδας του εναντίον της Liverpool.
Κεφάτος ο Jose Mourinho στη συνέντευξη τύπου εν όψει του αγώνα της ομάδας του εναντίον της Liverpool.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com