Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Να επιστρέψουμε στην Κωνσταντινούπολη»

Trent: «Να επιστρέψουμε στην Κωνσταντινούπολη»

Στο επίσημο πρόγραμμα αγώνων της Liverpool μίλησε ο Trent Alexander-Arnold και αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους της ομάδας, οι οποίοι φυσικά είναι να κατακτήσει όσο περισσότερα τρόπαια μπορεί, όπως έγινε και στο 2019.

Ο Trent Alexander-Arnold αναλυτικά είπε:

“ Είμαστε σε μια πολύ καλή βαθμολογικά θέση στην Premier League και αν επαναλάβουμε και στο δεύτερο μισό της σεζόν ό,τι κάναμε στο πρώτο, τότε θα είμαστε πολύ καλά τον Μάιο. ”

“ Ελπίζουμε να μπορέσουμε να φτάσουμε ξανά και στον τελικό του Uefa Champions League. Έχουμε όμως μια δύσκολη κλήρωση. Η Atletico Madrid είναι μια συμπαγής ομάδα και παθιασμένη ομάδα με έναν παθιασμένο προπονητή. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιος από τους δύο προπονητές θα βγάλει το μεγαλύτερο πάθος στην πλάγια γραμμή. ”

“ Απολαύσαμε την περσινή μας πορεία στο Champions League, γιατί ήταν πολύ δύσκολη. Κάθε κλήρωση που είχαμε μέχρι τον τελικό ήταν με διαφορετικού τύπου ομάδα και μετά από έναν δύσκολο όμιλο. ”

“ Είχαμε έναν δύσκολο όμιλο και φέτος και μια δύσκολη κλήρωση στην φάση των 16, αλλά μας αρέσει να δοκιμαζόμαστε, γιατί μας βγάζει τον καλύτερό μας εαυτό. Αν θες να γίνεις ο καλύτερος, πρέπει να κερδίσεις τους καλύτερους. ” Τόνισε ο Trent.

“ Ελπίζουμε να επιστρέψουμε στην Κωνσταντινούπολη, θα είναι τεράστιο για τον σύλλογο. Για να έχουμε όμως ένα τέλειο 2020, θα πρέπει να κερδίσουμε όσα περισσότερα τρόπαια μπορούμε. ”

Αποφασισμένος για τρόπαια ο Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com