Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο scouser Curtis Jones κάρφωσε την Everton και χάρισε την πρόκριση τους Reds!

Ο scouser Curtis Jones κάρφωσε την Everton και χάρισε την πρόκριση τους Reds!

Πότε θα χάσει η Liverpool από την Everton; Η απάντηση είναι μια και πολύ απλή, ΠΟΤΕ! Οι Reds αγωνίστηκαν με πάρα πολλές αλλαγές κόντρα στους Toffees για τον τρίτο γύρο του FA Cup, αλλά κέρδισε ξανά την αιώνια αντίπαλό της με ένα καταπληκτικό τέρμα του παιδιού της πόλης, Curtis Jones!

Οι Reds νίκησαν με 1-0 την Everton και θα βρίσκονται στην αυριανή κλήρωση της τέταρτης φάσης.
Α’ Ημίχρονο: Με πολλές αλλαγές και πολλούς μικρούς, όπως ακριβώς αναμενόταν ξεκίνησε η Liverpool στο Merseyside Derby με την Everton για το FA Cup και μάλιστα με τον Takumi Minamino να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Liverpool, καθώς η Everton έχασε το 5′ την πρώτη της καλή ευκαιρία με τον Holgate και στο 7′ τραυματίστηκε ο James Milner, μη μπορώντας να συνεχίσει, με τον Yasser Larouci να τον αντικαθιστά και να αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και ο Adam Lallana πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο Holgate από πλευράς Toffees είχε άλλη μια ευκαιρία για γκολ στο 12′, ενώ οι Reds έκαναν την πρώτη τους τελική στο 20′ με ένα μακρινό σουτ του Lallana. Επτά λεπτά αργότερα ο Richarlison δοκίμασε το πόδι του, υποχρεώνοντας τον Adrian σε μια μεγάλη επέμβαση  και ο Adam Lallana απάντησε στις ευκαιρίες δύο λεπτά αργότερα με ένα άστοχο σουτ μετά από πάσα του Harvey Elliott. Η Everton ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος από την αλλαγμένη Liverpool και στο 38′ πλησίασε στο γκολ με τους Mina και Calvert-Lewin. Στο 42′ ήταν η σειρά των Πρωταθλητών Κόσμου να κάνουν την πρώτη τους πολύ μεγάλη ευκαιρία στο ματς, με τον Divock Origi να λαμβάνει μια εξαιρετική πάσα από τον Elliott και να σουτάρει αμέσως με το δεξί και τον Pickford να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Β’ Ημίχρονο: Ξανά με ευκαιρία της Everton ξεκίνησε η επανάληψη, αλλά το σουτ Morgan Schneiderlin έφυγε εκτός. Στο 51′ ο Neco Williams είχε την δεύτερη μεγάλη στιγμή για την ομάδα του Klopp με ένα δυνατό δεξί σουτ εκτός περιοχής, το οποίο απέκρουσε ο Pickford. Ο τερματοφύλακας των Toffees απέκρουσε και το καλό, μακρινό σουτ του Origi στο 70′ και αμέσως μετά ο Jürgen Klopp πέρασε στον αγώνα τον Oxlade-Chamberlain αντί του Minamino. Η λύση τελικά ήρθε στο 72′ για την Liverpool με μια πραγματικά απίστευτη γκολάρα από τον Scouser, Curtis Jones, ο οποίος εκτέλεσε τον Pickford με ένα εξαιρετικό τελείωμα εκτός περιοχής. Ο keeper των φιλοξενουμένων δεν περίμενε ένα τέτοιο σουτ, που κατέληξε στο παραθυράκι του. Δύο ευκαιρίες με τον Oxlade-Chamberlain έχασαν στην συνέχεια οι Reds, με τον Pickford να αποκρούει την πρώτη και να μαζεύει εύκολα την δεύτερη. Στο 79′ πέρασε στον αγώνα ο Rhian Brewster αντί του Harvey Elliott στην τελευταία του εμφάνιση πριν παραχωρηθεί δανεικός. Απελπιστικά άστοχος ήταν ο Kean, που είχε περάσει ως αλλαγή στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Επόμενος αγώνας για τους Reds το επόμενο Σάββατο εκτός έδρας με αντίπαλο την Tottenham.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Adrian, Williams, Gomez, Phillips, Milner (Larouci 8′),Chirivella, Lallana, Jones, Elliott (Brewster 79′), Minamino (Oxlade-Chamberlain 70′), Origi.

Everton: Pickford, Coleman (Kean 63′), Holgate, Mina, Digne, Sidibe, Sigurdsson (Delph 63′), Schneiderlin, Walcott (Bernard 79′), Calvert-Lewin, Richarlison.

Εξαιρετικοί οι μικροί της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com