Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Adrian: «Ο Klopp είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου»

Adrian: «Ο Klopp είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου»

Adrian και Klopp μετά τη νίκη επί της Salzburg.

Η Liverpool σήμερα το απόγευμα αντιμετωπίζει την Everton στο Anfield για τον τέταρτο γύρο του FA Cup και ο Adrian στη συνέχεια των δηλώσεων, που έκανε ενόψει του αγώνα, μίλησε για τον Jürgen Klopp, τον οποίο και χαρακτήρισε ως καλύτερο προπονητή του κόσμου.

Ο Ισπανός είπε για τον Jürgen Klopp:

“ Ο Klopp είναι ο καπετάνιος του καραβιού μας. Όλοι οι παίκτες δουλεύουν πολύ σκληρά και εκείνος προσπαθεί να βρίσκει λύσεις στα προβλήματά μας και μας κάνει να νιώθουμε πως η ομάδα είναι πάνω από όλα. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει και ποιος όχι. Όλοι είναι έτοιμοι να νικήσουν. ”

“ Μπορώ να πω, πως είναι ο καλύτερος του κόσμου αυτή τη στιγμή. Όλοι είναι πίσω του. Η ομάδα είναι σαν ένας βράχος και είναι δύσκολο να σπάσεις έναν βράχο. ”

“ Ο Guardiola ήταν πολύ σπουδαίος στην Barcelona, όταν κέρδισαν τα πάντα, αλλά τώρα η Liverpool βρίσκεται σε μια πολύ καλή κατάσταση. Θέλουμε να συνεχίσουμε, αλλά επίσης και να το απολαύσουμε. ”

Αν αισθάνεται πρώτος ή δεύτερος τερματοφύλακας:

“ Από την αρχή ένιωθα ως το νούμερο 1. Παλεύουμε (με τον Alisson) για την ίδια θέση και ποτέ δεν έχω νιώσει, πως θα παραμείνω για πάντα το νούμερο 2. Είμαι πάντα έτοιμος, όποτε με χρειαστεί ο προπονητής. ”

Ο Adrian πανηγυρίζει την κατάκτηση του Uefa Super Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com