Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Joe Gomez: «Πάντα είναι ξεχωριστά τα derby»

Joe Gomez: «Πάντα είναι ξεχωριστά τα derby»

Η Liverpool αύριο το απόγευμα υποδέχεται στο Anfield την Everton στο δεύτερο Merseyside Derby της σεζόν και ο Joe Gomez μίλησε για τον αγώνα στην Liverpool Echo, τον οποίο και χαρακτήρισε ως ξεχωριστό, παρότι δεν είναι για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Joe για το ματς με τους Toffees:

“ Πάντα κοιτάζεις την φόρμα του αντιπάλου, όταν έχει αλλάξει πρόσφατα προπονητή. Είδατε τι συνέβη με την West Ham (4-0 την Bournemouth). Τους βοήθησε αμέσως η αλλαγή, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό. ”

“ Δεν νομίζω πως ποτέ έχουμε υποτιμήσει κάποιον αντίπαλο και θα είμαστε συγκεντρωμένοι και σε αυτόν τον αγώνα. Έχουν έναν κορυφαίο προπονητή και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Έχουν πολύ καλούς παίκτες και είναι μια απειλή για εμάς. Το γνωρίζω πολύ καλά αυτό. ”

“ Για εμένα τα derby είναι πάντα ξεχωριστά παιχνίδια και τα λατρεύω. Είτε είναι ο αγώνας για την Premier League, είτε όχι, εμείς πηγαίνουμε για την νίκη. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι και θα είμαστε έτοιμοι. Όλοι θέλουν να παίξουν σε τέτοια ματς. ” Είπε ο Joe Gomez.

“ Στα αποδυτήρια υπάρχει μεγάλη θέληση για τους αγώνες και όλοι θέλουν να παίξουν σε όλα τα παιχνίδια. Κοιτάζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και στην προκειμένη περίπτωση είναι το Merseyside Derby, στο οποίο δεν θέλουμε ποτέ να χάνουμε. ”

Μόνο η νίκη υπάρχει αύριο για τον Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com