Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι»

Klopp: «Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι»

Τον περασμένο μήνα η Liverpool υποδέχθηκε ξανά την Everton στο Anfield, για την Premier League, την οποία και φιλοδώρησε με πέντε τέρματα, έχοντας ένα πολύ εύκολο βράδυ. Ο αυριανός αγώνας όμως αναμένεται να είναι πολύ διαφορετικός όπως τόνισε και ο Jürgen Klopp.

Ο Γερμανός εξήγησε τι θα είναι διαφορετικό αύριο το απόγευμα:

“ Θα έχει αλλάξει η διάθεσή τους. Δεν έχουμε ξαναδεί τον προηγούμενο αγώνα στο βίντεο, αλλά ήταν ξεκάθαρο, πως η μια ομάδα βρισκόταν σε μια εκπληκτική κατάσταση και είχε μεγάλη διάθεση, ενώ η άλλη όχι. ”

“ Η Everton είχε τρεις ή τέσσερις εβδομάδες, κατά τις οποίες υπήρχαν αμφιβολίες για τον Marco Silva. Αυτό ποτέ δεν είναι θετικό. ”

“ Μας συνάντησαν σε μια βραδιά, όπου ήμασταν 100% προετοιμασμένοι, συγκεντρωμένοι και σε καλή κατάσταση. ”

“ Μπορούμε επίσης να πάμε στο Goodison Park και να είναι και εκείνο το παιχνίδι τελείως διαφορετικό. Βρίσκονται 100% σε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση σε σχέση με μερικές εβδομάδες πριν. Εμείς το γνωρίζουμε αυτό και δεν πρόκειται να κάνουμε σύγκριση με το προηγούμενο ματς. Θα ψάξουμε να βρούμε λύση για αυτόν τον αγώνα. ” Είπε ο Klopp.

Οι Reds είχαν υποδεχθεί στο Anfield τους Toffees και πριν δύο χρόνια, για τον ίδιο θεσμό και τον ίδιο γύρο, με τον Virgil van Dijk να σκοράρει στο ντεμπούτο του και να δίνει την νίκη με 2-1 στην ομάδα του Klopp.

Πέντε γκολ έβαλε η Liverpool στην Everton πριν από ένα μήνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com