Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ancelotti: «Πρέπει να παίξουμε χωρίς φόβο και να σκοράρουμε περισσότερα γκολ από την Liverpool»

Ancelotti: «Πρέπει να παίξουμε χωρίς φόβο και να σκοράρουμε περισσότερα γκολ από την Liverpool»

Η Liverpool το απόγευμα της Κυριακής υποδέχεται στο Anfield την Everton για το FA Cup και ο προπονητής των Toffees, Carlo Ancelotti μίλησε στην συνέντευξη τύπου για τον αγώνα.

Για την Liverpool είπε:

“ Θα ήθελα να μιλήσω για το παιχνίδι, για το derby. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς, γιατί πρόκειται να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα του κόσμου αυτή τη στιγμή. Είναι οι Πρωταθλητές Κόσμου, οπότε πρέπει να τους δώσω συγχαρητήρια.”

Για την σημασία του Merseyside Derby:

“ Κάθε Derby είναι ξεχωριστό. Γνωρίζω βέβαια πως το συγκεκριμένο είναι διαφορετικό από τα άλλα. ”

“ Φυσικά και η Liverpool είναι το φαβορί, αλλά είναι derby και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να φτάσουμε μακριά στην διοργάνωση, γιατί θα είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα για εμάς.

Για το FA Cup:

“ Το FA Cup είναι τελείως διαφορετικό από τα άλλα Κύπελλα και από εκείνο της Ιταλίας. Είναι η αρχαιότερη διοργάνωση του κόσμου και αυτού του δίνει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Συμβαίνουν πολλές εκπλήξεις σε αυτόν τον θεσμό. ” Είπε ο Ancelotti.

Τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να παίξει χωρίς φόβο την Κυριακή:

“ Το τελευταίο τρόπο που κέρδισε η Everton ήταν το FA Cup. Θα είναι δύσκολο να το κάνουμε ξανά, αλλά θα πρέπει πρώτα να παίξουμε χωρίς φόβο. ”

Πως μπορεί να κερδίσει την Liverpool του Klopp:

“ Σκοράροντας περισσότερα γκολ. Ο Jürgen είναι φίλος μου και έχω μια καλή σχέση μαζί του. ”

“ Είχα την τύχη να τον κερδίσω πέρσι με την Napoli και τελικά πήραν εκείνοι το τρόπαιο. Πρέπει να πραγματοποιήσουμε μια σπουδαία εμφάνιση, για να κερδίσουμε την Liverpool. Μια καλή εμφάνιση δεν αρκεί και όλοι το γνωρίζουν αυτό. ”

“ Πρέπει να κάνουμε τα πάντα τέλεια, να μην υπάρχουν λάθη, να δουλέψουμε σκληρά και να θυσιαστούμε. Θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι, αν θέλουμε να τους κερδίσει. ”

“ Δεν γίνεται απλά να αμυνθούμε επί 90 λεπτά και δεν θα το κάνουμε. Θέλουμε να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο. ”

Ο Divock Origi κάνει το 3-1 για τους Reds στον αγώνα του περασμένου μήνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com