Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp εξηγεί γιατί δεν έκανε αλλαγές στα τελευταία παιχνίδια

Ο Klopp εξηγεί γιατί δεν έκανε αλλαγές στα τελευταία παιχνίδια

Με μόλις μια αλλαγή παρατάχθηκαν οι Reds στον αγώνα της Κυριακής με την Wolves, ενώ ούτε απόψε αναμένεται να προχωρήσουν σε πολλές διαφοροποιήσεις όσο αφορά το αρχικό σχήμα και ο Jürgen Klopp εξήγησε τον λόγο.

“ Ο Shaqiri θα είχε παίξει στο τελευταίο παιχνίδι, οπότε θέλαμε να κάνουμε δύο αλλαγές, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αλλαγές κάνεις, αν κρίνεις πως το πρόγραμμα είναι πολύ επιβαρυμένο. Εμείς όμως θέλουμε να είμαστε βέβαιοι πως όλα τα κομμάτια (παίκτες) που χρησιμοποιούμε ταιριάζουν μεταξύ τους. ”

“ Όταν παίξαμε με την Everton στις αρχές του προηγούμενου μήνα κάναμε πέντε αλλαγές και ήμασταν σίγουροι, πως αυτή η επιθετική σύνθεση θα λειτουργήσει. Γι’ αυτό κάναμε τις αλλαγές. ” Είπε ο Klopp.

“ Μετά από αυτό το παιχνίδι, είχαμε ορισμένα πολύ έντονα ματς. Μερικές φορές, έχεις στο μυαλό σου και το επόμενο παιχνίδι που είναι σε τρεις μέρες και θέλεις να έχεις μια ενδεκάδα και για τους δύο αγώνες. 

“ Η δική μας συγκέντρωση πάντα όμως είναι μόνο στον επόμενο αγώνα. Κάνουμε αλλαγές γιατί μπορούμε να κάνουμε και θα τις κάνουμε ξανά, όταν χρειαστεί. ”

Η δύσκολη περίοδος των Reds με τους συνεχόμενους αγώνες ολοκληρώνεται την Κυριακή, όταν και θα υποδεχθούν στο Anfield την Everton για το FA Cup.

Ο Xherdan Shaqiri θα είχε αγωνιστεί την Κυριακή αν δεν είχε ενοχλήσεις.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com