Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil van Dijk: «Μας έχει βοηθήσει η εμπειρία μας από την περσινή σεζόν»

Virgil van Dijk: «Μας έχει βοηθήσει η εμπειρία μας από την περσινή σεζόν»

Ο Virgil van Dijk λέει ότι η Liverpool έχει μεγαλύτερο κίνητρο από τη πάρα λίγο κατάκτηση της Premier League την περασμένη σεζόν και ότι οι Κόκκινοι είναι διψασμένοι για μεγαλύτερη επιτυχία.

Ο Jurgen Klopp και η ομάδα του σήκωσαν το Champions League, το Super Cup και το FIFA Club World Cup φέτος, αλλά έχασαν τον τίτλο απ’τη Manchester City το 2018/19.

Οι κόκκινοι έκλεισαν το ημερολογιακό έτος με μια νίκη με 1-0 επί της Wolves, η οποία κράτησε το προβάδισμα 13 βαθμών στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο Van Dijk, ο οποίος έχει παίξει σε όλα τα κορυφαία τουρνουά για τη Liverpool, δήλωσε: «Είμαστε στα μισά του δρόμου και ελπίζουμε να τερματίσουμε ψηλά γι ‘αυτό, πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι μας.

«Η όλη εμπειρία από το προηγούμενο έτος, που πάμε καλά στο πρωτάθλημα, χάνοντας μόνο μία φορά, κερδίζοντας το Champions League, όλη η εμπειρία μας βοήθησε μέχρι στιγμής στην πορεία μας αυτή τη σεζόν.

«Ήμασταν πολύ κοντά, δυστυχώς η City ήταν λίγο καλύτερη, αλλά αυτό μας ώθησε να προσπαθήσουμε ακόμα σκληρότερα φέτος και έτσι κερδίσαμε παιχνίδια, σκληρά παιχνίδια και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατά περιόδους.

«Απολαμβάνουμε τη σκληρή δουλειά που κανουμε κι αυτό είναι πολύ καλό. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε απλά να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό και να θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά.

«Πρέπει να μαθαίνουμε από αυτό που συνέβη πέρυσι και πιστεύω ότι αυτό κάνουμε».

Ο Virgil van Dijk στην Κυριακάτικη νίκη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com