Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp θέλει να κρατήσει τον Lallana για άλλη μια σεζόν

Ο Klopp θέλει να κρατήσει τον Lallana για άλλη μια σεζόν

Υγιής έχει παραμείνει τις τελευταίες εβδομάδες ο Adam Lallana και μάλιστα παίρνει χρόνο συμμετοχής, όμως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και ο Jürgen Klopp θα ήθελε να τον κρατήσει για άλλον έναν χρόνο στο ρόστερ των Πρωταθλητών Κόσμου.

Ο Γερμανός τεχνικός των Reds γνωρίζει την ποιότητα του έμπειρου μέσου και τις λύσεις που μπορεί να δώσει σε παιχνίδια, όπως εκείνο με την Wolves που είχε την ασίστ για το γκολ του Mane ή εκείνο με την Manchester United, στο οποίο πέρασε ως αλλαγή και ισοφάρισε στο τέλος για τους Reds.

Αντιλαμβάνεται όμως πως ο 31χρονος μέσος είναι πολύ καλός, για να κάθεται στον πάγκο και να είναι ένα απλό μέλος του rotation της ομάδας και γι’ αυτό δεν πρόκειται να του ασκήσει πίεση, ώστε να υπογράψει ένα συμβόλαιο με τους Reds.

Ο παίκτης πιστεύει πως σε καμία περίπτωση δεν έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά και έχει άλλα 3 ή 4 ποιοτικά χρόνια, τα οποία πλέον καλείται να αποφασίσει σε ποια ομάδα θα τα περάσει.

Αν παραμείνει στην Liverpool, ο ρόλος του στην ομάδα, σαφώς και δεν θα αλλάξει, αλλά θα συνεχίσει να δίνει λύσεις από τον πάγκο, ενώ θα αγωνίζεται και βασικός, όποτε υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Αν όμως αποφασίσει να φύγει από το Anfield, τότε θα υπογράψει σε μια ομάδα που μπορεί να του εγγυηθεί θέση βασικού και φυσικά περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ενδιαφέρον μέχρι στιγμής υπάρχει από συλλόγους της Κίνας.

Η FSG στηρίζει απόλυτα στον Jürgen Klopp και θα προτείνει στον Lallana ένα νέο συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο, αν το επιθυμεί και ο ίδιος.

Ο Adam Lallana είναι ένας παίκτης, που όταν είναι υγιής και σε καλή κατάσταση, ταιριάζει απόλυτα στα θέλω του Klopp, κάτι το οποίο είχε δείξει στο παρελθόν και ειδικότερα την σεζόν 2016-17, όταν και ήταν ο δεύτερος καλύτερος μέσος των Reds, πίσω μόνο από τον Philippe Coutinho.

Μπορεί να έχει πληγωθεί από τους τραυματισμούς, ωστόσο φέτος πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της τριετίας, η οποία μπορεί να τον οδηγήσει και σε ένα νέο συμβόλαιο μέχρι το 2021. Πάντως, από αύριο έχει το δικαίωμα να δικαίωμα να διαπραγματευεί με όποια ομάδα θέλει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα αγωνιστεί την Κυριακή στο Merseyside Derby του FA Cup, ενώ είναι πολύ πιθανό να τον δούμε και στον αγώνα της Πέμπτης με την Sheffield United.

Ο Adam Lallana πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com