Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Wolves

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Wolves

Η Liverpool έκλεισε με νίκες το 2019 μετά την επικράτησή της με σκορ 1-0 επί της Wolves πριν από λίγο στο Anfield και ο Jürgen Klopp μίλησε για την 18η νίκη των Reds σε 19 αγώνες της φετινής Premier League.

Ο Γερμανός μίλησε για τον αγώνα και την ομάδων των Λύκων:

“ Η Wolves είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, όπως ακριβώς θα έπρεπε και αμυνθήκαμε καλά στις αντεπιθέσεις τους, όπου είναι πολύ επικίνδυνοι. ”

“ Είναι μια πολύ επιθετική ομάδα και τώρα θα είναι αρκετά εκνευρισμένοι με εμάς. Μπορώ να φανταστώ τι θα ειπώθηκε στα αποδυτήριά τους κατά την διάρκεια του ημιχρόνου. ”

“ Δεν θα μπορούσα να ήμουν πιο περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά, για να πάρουν την νίκη σήμερα. ” Είπε ο Klopp.

“ Όλοι είναι εναντίον μας, οπότε πρέπει να πολεμήσουμε. ”

Για την εμφάνιση των Gini Wijnaldum και Adam Lallana:

“ Ο Adam και ο Gini κατέβαλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια σήμερα. ”

Αν έχει κριθεί το πρωτάθλημα:

“ Η σεζόν 19-20 δεν έχει τελειώσει. Είμαστε ακριβώς στη μέση της και τα υπόλοιπα 19 παιχνίδια, θα είναι ακριβώς σαν αυτό. Κάθε ομάδα θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις που έχει και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ποιον ενδιαφέρουν οι βαθμοί τον Δεκέμβριο; ”

“ Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τους οπαδούς μας. Δεν τους ενδιαφέρει η βαθμολογία αυτή τη στιγμή και δεν θέλουν να πανηγυρίσουν από τώρα. ”

“ Μπορείς να είσαι αισιόδοξος, αν θέλεις αλλά όλοι γνωρίζουμε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Αυτό είναι απλά ένα παιχνίδι για τα media. ”

Για τα παράπονα του Nuno Espirito Santo για το VAR:

“ Ο Nuno έχει ήδη μιλήσει, σωστά; Μάλλον θα είναι δυσαρεστημένος από το VAR και όχι από την απόφαση. ”

Ήταν η 18η φετινή νίκη της Liverpool στην Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com