Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα λείψει για 7-10 μέρες ο Shaqiri

Θα λείψει για 7-10 μέρες ο Shaqiri

Το 2019 δεν ήταν το καλύτερο για τον Xherdan Shaqiri με τον χρόνο συμμετοχής του να έχει μειωθεί αισθητά και να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών. Με ακόμη ένα θα ολοκληρωθεί και την φετινή χρονιά, το οποίο τον κράτησε εκτός από τον χθεσινό αγώνα με την Wolves.

Ο Klopp μίλησε για το πρόβλημα του Ελβετού στο BBC:

“ Έχουμε ακριβώς τρεις ενήλικες παίκτες στον πάγκο σε αυτό το σημείο της σεζόν. ”

“ Ναι, παίκτες επιστρέφουν από τραυματισμούς, αλλά ποτέ δεν είχαμε το μεγαλύτερο ρόστερ στο πρωτάθλημα και τώρα έχουμε 13 ενήλικες παίκτες. Λατρεύω τους μικρούς, όλους, αλλά θα ήταν σκληρό να τους φέρουμε από τον πάγκο σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, όπως το αποψινό (σ.σ. χθεσινό). ”

“ Ο Shaqiri θα μπορούσε να ξεκινήσει, αλλά στην τελευταία προπόνηση ένιωσε μια μυϊκή ενόχληση. Θα λείψει, αλλά όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα λείψει για 7 ή 10 μέρες. Κάτι τέτοιο. ”

“ Πριν πάρουμε τις αποφάσεις μας, πάντα περιμένουμε για το σχετικό εντάξει από το ιατρικό μας επιτελείο. Έτσι όμως συμβαίνει και σε όλες τις άλλες ομάδες. ” Είπε ο Klopp.

Ο Shaqiri τον Δεκέμβριο αγωνίστηκε σε 5 από τα 8 παιχνίδια της ομάδας και πήρε χρόνο συμμετοχής στο FIFA Club World Cup της περασμένης εβδομάδας.

Xherdan Shaqiri και Sadio Mane πανηγυρίζουν την κατάκτηση του CWC.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com