Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο King Power

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο King Power

Μια πολύ σπουδαία νίκη με 0-4 κόντρα στην Leicester, η οποία ίσως αποδειχθεί καθοριστική, πέτυχε η Liverpool χθες το βράδυ στο King Power Stadium και ο Jürgen Klopp είχε κάθε λόγο, για να είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

Ο Γερμανός μίλησε για τον αγώνα και την εμφάνιση της ομάδας του:

“ Ήταν ένα παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι αρκετά δύσκολο να πραγματοποιήσεις μια εμφάνιση νίκης στην έδρα της Leicester. Όλοι γνωρίζουν πόσο επικίνδυνοι είναι, αλλά τα παιδιά μου έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. ”

“ Δεν τους επιτρέψαμε να σουτάρουν. Δεν ξέρω πόσα σουτ είχε η Leicester στην εστία. ”

“ Το πρώτο μας γκολ ήταν υπέροχο, αλλά είχαμε ευκαιρίες και πριν από αυτό. Έπειτα ήρθε το 2-0 που ήταν πέναλτι, ενώ το τρίτο ήταν ένα σούπερ τέρμα. ”

“ Τα παιδιά ήταν 100% συγκεντρωμένα στον αγώνα και αυτό μας βοήθησε αρκετά. ”

Αν είναι η καλύτερη εμφάνιση της σεζόν για τους Reds:

“ Έχουμε κάνει και καλύτερες εμφανίσεις στην Premier League. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στην Manchester City και ένα σούπερ με την Arsenal. Δεν ξέρω αν αυτό ήταν καλύτερο, αλλά σίγουρα ήταν διαφορετικό. ”

Ρωτήθηκε αν υπάρχει καλύτερο δεξί μπακ από τον Trent Alexander-Arnold:

“ Δεν ψάχνουμε για δεξί μπακ! Έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν ήταν τέλειο, αλλά ήταν πολύ καλός και καθοριστικός. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικές είναι οι σέντρες του για εμάς. ”

Για την βαθμολογική διαφορά που έχουν οι Reds:

“ Δεν αισθανόμαστε την διαφορά μας, είτε είμαστε 10, είτε 11, είτε 13 βαθμούς μπροστά. Δεν το σκεφτόμαστε και δεν το αναφέρουμε ποτέ πριν από αγώνα, γιατί δεν είναι ενδιαφέρον. ”

Αν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα:

“ Έχουμε να παίξουμε με την Wolves, την Sheffield, την Everton, την Tottenham και την United στα 5 επόμενα παιχνίδια μας. Τίποτα δεν έχει κριθεί. ” Είπε ο Jürgen Klopp.

Ένα πολύ μεγάλο διπλό για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com