Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alexander-Arnold: «Ήταν η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση!»

Alexander-Arnold: «Ήταν η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση!»

Από τους δύο-τρεις καλύτερους παίκτες (αν όχι ο πολυτιμότερος) του αγώνα της Liverpool στο King Power Stadium χθες το βράδυ ήταν ο Trent Alexander-Arnold.

Ο Scouser της ομάδας μας έκανε μία καταπληκτική (κυρίως επιθετικά) εμφάνιση, με άπειρες απειλητικές σέντρες, μπαλιές και overlaps προς την περιοχή των Foxes, δύο ασίστ και φυσικά ένα πολύ ωραίο γκολ.

Οι δηλώσεις του στο Amazon Prime Video μετά τη λήξη του αγώνα ήταν οι εξής.

  • Για το αν αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνιση των Reds για φέτος:

«Ναι, παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ειδικά μετά το ταξίδι πού έχουμε κάνει και την έντονη περίοδο πού περνάμε. Αν συνυπολογίσεις όλα αυτά τότε ναι, ήταν μάλλον η καλύτερή μας εμφάνιση μέσα στη σεζόν. Ελέγξαμε το παιχνίδι στα περισσότερα σημεία του, ενώ αυτοί δεν είχαν τόσες πολλές ξεκάθαρες ευκαιρίες. Είμαστε χαρούμενοι πού δε δεχτήκαμε γκολ, και το να πετύχεις 4 σε ένα τέτοιο μέρος, είναι κάτι πού σε κάνει να αισθάνεσαι περήφανος.»

  • Για το δικό του γκολ:

«Δε σκοράρω και τόσο συχνά. Ήταν μία καλή αντεπίθεση, είδα τον (κενό) χώρο, ο Sadio έδωσε μία πολύ όμορφη μπαλιά, και τότε σκέφτηκα ‘σούταρε για πρώτη φορά’. Ήταν ωραίο πού πέτυχα το γκολ, όμως ήρθαμε για τους 3 πόντους εδώ και αυτό είναι πού καταφέραμε.»

  • Τέλος, για το προβάδισμα της Liverpool στη βαθμολογία:

«Δε σκέφτεσαι (πριν την έναρξη της σεζόν) ότι θα είσαι 13 πόντους  μπροστά και είμαστε χαρούμενοι πού βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση. Δε σκοπεύουμε να το πάρουμε ως δεδομένο, και ξέρουμε ότι η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Δεν είμαστε ακόμα ούτε στα μισά και χρειάζεται να συνεχίσουμε, και να ‘ωθήσουμε’ αυτό το προβάδισμα όσο το δυνατόν περισσότερο, διότι έχεις δει την Premier League και τα αποτελέσματα κάθε βδομάδα. Όλα μπορούν να συμβούν.»

O Jurgen Klopp αγκαλιάζει τον Trent Alexander-Arnold αμέσως μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα στο King Power Stadium.
O Jurgen Klopp αγκαλιάζει τον Trent Alexander-Arnold αμέσως μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα στο King Power Stadium.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com