Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την πρόκριση στον τελικό και τον Minamino

Ο Klopp για την πρόκριση στον τελικό και τον Minamino

Στον τελικό του FIFA Club World Cup βρίσκονται οι Reds από το βράδυ της Τετάρτης και ο Jürgen Klopp μίλησε για την νίκη-πρόκρισή τους επί της Monterrey, ενώ μίλησε και για την μεταγραφή του Takumi Minamino, η οποία θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Klopp για τον αγώνα και την νίκη επί των Μεξικανών είπε:

“ Δεν θα μπορούσε να μην γίνει δύσκολο το παιχνίδι. Πάλεψαν πάρα πολύ στον αγώνα και εμείς είχαμε τα δικά μας προβλήματα πριν το ματς. Γνωρίζαμε πως θα μας το κάνουν δύσκολο. ”

“ Έγιναν πολλά περίεργα πράγματα. Ήταν το πιο επιθετικό κέντρο που έχω χρησιμοποιήσει σε επίσημο αγώνα και με τον Henderson για πρώτη φορά ως κεντρικό αμυντικό. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε. Χρησιμοποιήσαμε μια καινούρια ενδεκάδα και είχαμε την κατοχή και αρκετές καλές στιγμές. Εγώ γνώριζα από πριν πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν ήρθαμε εδώ, για να δείξουμε πως η Ευρώπη είναι πιο δυνατή. Ήρθαμε, για να κερδίσουμε το παιχνίδι. ”

Για το νικητήριο γκολ του Firmino:

“ Για να είμαι ειλικρινής, φοβόμουν μήπως το παιχνίδι οδηγηθεί στην παράταση. Ήμουν κάτι παραπάνω από χαρούμενος, όταν σκόραρε ο Firmino. Στην παράταση θα έπρεπε να κάνουμε και άλλες αλλαγές, αλλά εμείς δεν είχαμε άλλες επιλογές. Ήταν υπέροχο που σκόραρε ο Bobby. ”

“ Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα μπει ένα τέτοιο γκολ, αλλά ήταν ένα σούπερ τέρμα. Είδα την μπάλα στα δίχτυα, αλλά δεν είδα πως μπήκε το γκολ. Άρχισα να πανηγυρίζω, όταν είδα πως ο τερμαροφύλακάς τους δεν ήταν χαρούμενος. ”

Για τον τελικό του Σαββάτου με την Flamengo:

“ Δεν ξέρω ποιοι θα είναι έτοιμοι για τον αγώνα. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είδαμε τον άλλο ημιτελικό και την Flamengo. Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι. Θα δούμε ποιος θα ανταπεξέλθει καλύτερα στις δυσκολίες. ”

“ Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο. Θα παρακολοθήσουμε και άλλα παιχνίδια τους. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και θα δούμε τι θα συμβεί. ”

Για την πολύ καλή εμφάνιση του Mo Salah:

“ Νομίζω πως ο Mo έκανε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Προσπάθησαν να αμυνθούν και με δύο παίκτες πάνω του πολλές φορές. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. ”

Ρωτήθηκε για την μεταγραφή του Minamino:

“ Δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό. Αλλά αν είχε έρθει εδώ, θα μπορούσα να τον είχα χρησιμοποιήσει και να ήταν πολύ καλός. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε για αυτό (την ολοκλήρωση της μεταγραφής). Συγγνώμη. ”

Πρόσθεσε για τον Minamino όταν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή:

“ Ήταν φανταστικά νέα. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτή τη μεταγραφή. Οι οπαδοί μας είχαν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν πρόσφατα, οπότε γνωρίζουν την ποιότητα που διαθέτει. Δεν χρειάζεται να τους πω εγώ! ”

Ο Klopp δίνει τα συγχαρητήρια του στον Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com