Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 17/12/1995 Νίκη επί Man Utd με Robbie «God» Fowler (vid)

Σαν σήμερα: 17/12/1995 Νίκη επί Man Utd με Robbie «God» Fowler (vid)

Σαν σήμερα ο Robbie Fowler, ο επονομαζόμενος από τους Kopites ως «God», θα οδηγήσει τους Reds σε άλλη μία νίκη επί της Manchseter Utd, στο Anfield για το πρωτάθλημα.

Οι Κόκκινοι κυριάρχησαν σε όλο το παιχνίδι, με τον τερματοφύλακα των «αιωνίων» Peter Schmeichel να είναι ο κύριος λόγος που οι Reds δεν έβρισκαν δίχτυα. Αυτό όμως άλλαξε στο 45′, όταν ο «God» Robbie Fowler έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Schmeichel, από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, που άφησε άγαλμα τον Δανό διεθνή γκολκίπερ.

Οι Reds θα συνεχίσουν με ασταμάτητο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο το επιθετικό τους κρεσέντο, με τον Schmeichel να συνεχίζει τις εκπληκτικές του αποκρούσεις και με την βοήθεια του οριζόντιο δοκαριού, που σταμάτησε σου του Stan Collymore.

Την ολοκλήρωση της νίκης των Κόκκινων θα πετύχει ο «God», όταν εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Schmeichel σε σουτ του κολλητού του φίλου Steve McManaman (ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση από άριστη πάσα του ΜοΜ Michael Thomas) και πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Δανό τερματοφύλακα των Red Devils.

Στο Anfield βρέθηκαν εκείνη τη μέρα 40.546 θεατές και διαιτητής της συνάντησης ήταν ο «γνωστός» Graham Poll.

Στο 8′:20′ του παρακάτω video μπορείτε να δείτε φάσεις και τα γκολ του παιχνιδιού. Αν δεν σας ανοίγει απ’ ευθείας, μπορείτε να το δείτε εδώ:

Σαν σήμερα: 17/12/1995 Νίκη επί Man Utd με Robbie «God» Fowler
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com