Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Με τέτοιες εμφανίσεις το έργο μας γίνεται πιο εύκολο»

Klopp: «Με τέτοιες εμφανίσεις το έργο μας γίνεται πιο εύκολο»

Πρώτη τερμάτισε στον όμιλο της στο Uefa Champions League η Liverpool μετά το διπλό της επί της Salzburg στην Red Bull Arena και ο Jürgen Klopp έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και την πρόκριση στην φάση των 16 της Κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Για τον αγώνα και την ομάδα της Salzburg:

“ Δεν θα μπορούσα να τρέφω μεγαλύτερο σεβασμό για την δουλειά που έχει κάνει η Salzburg. Ο κόσμος νομίζει πως είναι απλά η καλύτερη ομάδα στην Αυστρία, αλλά θα καταλάβετε πραγματικά πόσο καλή ομάδα είναι, αν δείτε πως έπαιξε στα παιχνίδια με Genk, Napoli και στο πρώτο παιχνίδι με εμάς. ”

“ Σήμερα (σ.σ. χθες) ήρθαμε εδώ ως Πρωταθλητές Ευρώπης και πραγματοποιήσαμε μια πολύ έξυπνη εμφάνιση. Τα παιδιά με άκουσαν και λάτρεψα την εμφάνισή τους. ”

“ Η Salzburg, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ δυνατή, αλλά εμείς ήμασταν έτοιμοι να παλέψουμε. Θα μπορούσαμε και ίσως έπρεπε να είχαμε σκοράρει από το πρώτο μέρος. ” Είπε ο Klopp.

“ Στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε την ίδια ένταση, αν και δεν ήταν εύκολο και σκοράραμε δύο γκολ. Θα μπορούσαμε να είχαμε βρει και περισσότερα γκολ. ”

“ Σέβομαι πάρα πολύ την δουλειά που έχει κάνει ο Jesse Marsch στην Salzburg. ”

Για το γκολ που σημείωσε ο Mo Salah και αν μπορεί να το εξηγήσει:

“ Ευτυχώς δεν είναι ανάγκη να το εξηγήσω! Το ξαναείδα μια φορά και είμαι σίγουρος πως ήταν η πιο δύσκολη ευκαιρία που του δόθηκε στον αγώνα.”

“ Έπαιξε πολύ καλά και απλά δεν σκόραρε σε ορισμένες περιπτώσεις, στις οποίες θα περιμέναμε να το κάνει. Παρέμεινε όμως ήρεμος και σκόραρε ένα πολύ δύσκολο και καθοριστικό γκολ. Αυτό λέει πολλά για εκείνον. Ήταν ένα υπέροχο τέρμα. ”

Ποιοι είναι οι στόχοι της φετινής Liverpool:

“ Φυσικά και έχουμε στόχους στην ομάδα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά, για να τους πετύχουμε. Θέλαμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Ήταν ο στόχος μας. Το καταφέραμε και είναι σημαντικό αυτό. ”

“ Δεν ήταν μέσα στα πλάνα μας να βρισκόμαστε στην κορυφή της Premier League τον Δεκέμβριο, όμως είμαστε. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και να δουλέψουμε πολύ σκληρά στη συνέχεια. ”

“ Υπάρχουν στόχοι και όταν τα παιδιά πραγματοποιούν τέτοιες εμφανίσεις, το έργο μας γίνεται πιο εύκολο. Πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι, για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας όπως κάναμε απόψε. ”

Για την εμφάνιση των πρώην παικτών της Salzburg, Mane και Keita:

“ Είναι σίγουρο πως εδώ στη Salzburg κάνετε πολύ καλή δουλειά με τους παίκτες. Έπαιξαν και οι δύο πάρα πολύ καλά. Ο Naby αρχικά ξεκίνησε από τα άκρα και μετά συνέχισε ως δεκάρι. ”

“ Πραγματοποίησαν μια φανταστική εμφάνιση. ”

Ο Jürgen Klopp στον πάγκο της Red Bull Arena.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com