Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο van Dijk για το διπλό στην Αυστρία, το γκολ του Salah και την εμφάνιση του Keita

Ο van Dijk για το διπλό στην Αυστρία, το γκολ του Salah και την εμφάνιση του Keita

Από την έδρα της Salzburg πέρασαν οι Reds το βράδυ της Πέμπτης, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή τους στην φάση των 16 της Κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και ο Virgil van Dijk μίλησε για την επικράτησή τους στην Red Bull Arena, το εκπληκτικό γκολ του Mo Salah και την εμφάνιση του Naby Keita.

Για τον αγώνα και την νίκη της ομάδας δήλωσε:

“ Έπρεπε να ήμασταν έτοιμοι για μια πολύ δύσκολη νύχτα κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και ήμασταν έτοιμοι. Παίζουν με έναν τρόπο παιχνιδιού που είναι παρόμοιος με τον δικό μας. Αρκετά γρήγορα και προσπαθούν να μεταβιβάζουν γρήγορα την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση. Τα πήγαν αρκετά καλά. ”

“ Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μερικές ευκαιρίες, για να κάνουμε το 1-0, ίσως και το 2-0 με την ευκαιρία του Naby Keita στο τέλος. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι. Ήταν μια πολύ πιο ώριμη εμφάνιση από εμάς στο δεύτερο μέρος. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

“ Σκοράραμε δύο όμορφα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και δείξαμε αρκετά άνετοι. ”

“ Μας δημιούργησαν μερικές ζημίες και πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα γι’ αυτό, αλλά ανταπεξέλθαμε καλά. ”

Για την εμφάνιση του Naby Keita:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Ήταν μια πολύ σπουδαία νύχτα. Ελπίζουμε να συνεχίσει να είναι σημαντικός, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά. ”

“ Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και όλοι μπορέσατε να το δείτε με το γκολ που σκόραρε. ”

Για το γκολ του Mo Salah:

“ Θα μπορούσε να μας είχε κάνει λίγο πιο εύκολη τη ζωή (με τις ευκαιρίες που έχασε). Ίσως προσπάθησε να το κάνει λίγο πιο συναρπαστικό για τον κόσμο. ”

“ Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είδατε την ποιότητα που έχει με το γκολ του στο δεύτερο ημίχρονο. ”

Υπέροχο τέρμα από τον Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com