Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό επί της Bournemouth

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό επί της Bournemouth

Νέο διπλό για την Liverpool, αλλά αυτή τη φορά πιο εύκολο, όπως συνηθίζει να κάνει τα τελευταία χρόνια στο Vitality Stadium και μάλιστα με clean sheet μετά από 2.5, γεγονός στο οποίο στάθηκε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Γερμανός μίλησε για την σημερινή εμφάνιση της ομάδας του:

“ Σκοράραμε όμορφα γκολ και παίξαμε πολύ καλά. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και δεν θέλαμε να πάρουμε ρίσκα, τα οποία δεν χρειαζόμασταν. Δεν ήταν η στιγμή να πάρουμε ρίσκα. Μπορεί να μην ήταν συναρπαστική, αλλά ήταν μια απαραίτητη νίκη. ”

“ Υπάρχουν πολλά παιχνίδια που πρέπει να τα δίνουμε όλα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτό ήταν ένα σπάνιο παιχνίδι, όπου στα τελευταία δευτερόλεπτα ήμασταν μπροστά με 3-0. Είχαμε ένα παρόμοιο παιχνίδι και μέσα στην εβδομάδα, αλλά το κάναμε μόνοι μας με την έλλειψη συγκέντρωσης που είχαμε, πιο δύσκολο. Πρέπει να κάνεις διαφορετικά πράγματα, για να κερδίσεις έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. ”

Για τα clean sheets πρόσθεσε:

“ Είναι πολύ σημαντικά και θα έπρεπε να είχαμε περισσότερα. Όλοι ήταν απεγνωσμένοι για ένα clean sheet και τώρα το έχουμε. Θα είναι πολύ χρήσιμο να κρατήσουμε ένα και στο επόμενο παιχνίδι. ”

“ Είναι η λέξη που χρησιμοποίησαν περισσότερα τα παιδιά τώρα στα αποδυτήρια. ” Είπε ο Klopp.

Για την κατάσταση του Mo Salah:

“ Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που αποκόμισε τον τραυματισμό του. Μπορείς να συνεχίσεις όμως με τέτοιου είδους προβλήματα. Τώρα βρίσκεται στο 100%. ”

Για τους καλύτερους παίκτες σήμερα:

“ Ο Naby πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση και ο Mo ήταν πολύ δυνατός σήμερα. Οι Hendo και Milly είχαν τον έλεγχο του κέντρου και ο Joe Gomez έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση. Ήταν αυτό που χρειαζόμασταν. ”

Έχει πλέον επανέλθει ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com